Silas bag dansen af Silas Holst

Silas bag dansen af Silas Holst
Silas bag dansen af Silas Holst

Dans, Mobning og At finde sin egen vej

Silas bag dansen af Silas Holst

Silas bag dansen af Silas Holst er en rigtig god bog af danseren Silas Holst, Her fortæller han hudløst ærligt om sin barndom og ungdom. Og hvorfor han er blevet den person han er i dag.

Bogen om Silas Holst indeholder en ærlig beskrivelse af den mobning han oplevede i folkeskolen, hvor han aldrig rigtig følte sig tilpas eller værdsat. Mange gange søgte han tilflugt i Mariekiks og flødeboller, som han gemte under sengen. I skolen gemte han sig på toilettet for at græde.

Efterhånden som han bliver ældre, finder han også ud af at han er homoseksuel og må tage skridtet at offentliggøre sin seksualitet. Han gennemgår et parforhold med både fysisk og psykisk vold.

I alt dette kaos har han heldigvis dansen. Noget han er god til og som er med til at løfte ham i de fald han får undervejs. Men fortæller om endelig at få sine ben at stå på og hans forventninger til fremtiden.

Min vurdering: Silas bag dansen af Silas Holst

En rigtig god bog, som ærligt fortæller om at livet ikke altid er lige let.

En bog der fortæller om det at nå frem til berømmelse, men også om at der bag facaden kan være så meget andet. Jeg synes det er en rigtig god bog, når det kommer til det med mobning. Den giver en glimrende beskrivelse af hvad mobning og hvad mobning gør ved den som det går ud over.

Den er samtidig også en glimrende inspirationskilde til hvordan du som menneske kan overkomme hårde ting her i livet. Det er også en bog der kan fortælle noget om at have en ambition og forfølge sin drøm.

Alt i alt

En god bog om Silas Holst – som samtidig sætter fokus på mobning.

Forfatteren

Vil du vide mere om Silas Holst er der mere information at hente på Wikipedia.

Indlæg der kunne have interesse for læseren

Silas Holst Hjemmeside

Genre

Biografi

Fakta vedr. Bag dansen af Silas Holst

Forfatter Silas Holst

Udgivelsesår 2012

Forlag Forlaget P

Sideantal 224

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.