Silas bag dansen forfatter Silas Holst

Andre Boganmeldelser

Silas bag dansen forfatter Silas Holst
Silas bag dansen forfatter Silas Holst

Silas bag dansen forfatter Silas Holst er en rigtig god bog om Silas Holst, hvor han hudløst ærligt beskriver sin barndom og ungdom og hvordan han er blevet den person han er i dag. Bogen om Silas Holst indeholder en ærlig beskrivelse af den mobning han oplevede i folkeskolen, hvor han aldrig rigtig følte sig tilpas eller værdsat. Mange gange søgte han tilflugt i Marie kiks og flødeboller, som han gemte under sengen. I skolen gemte han sig på toilettet for at græde.

Efterhånden som han bliver ældre, finder han også ud af at han er homoseksuel og må tage skridtet at offentliggøre sin seksualitet. Han gennemgår et parforhold med både fysisk og psykisk vold.

I alt dette har han heldigvis dansen. Noget han er god til og som er med til at løfte ham i de fald han får undervejs. Men fortæller om endelig at få sine ben at stå på og hans forventninger til fremtiden.

Min vurdering af Silas bag dansen forfatter Silas Holst

En rigtig god bog, som ærligt fortæller om at livet ikke altid er lige let. En bog der fortæller om det at nå frem til berømmelse, men også om at der bag facaden kan være så meget andet. Jeg synes det er en rigtig god bog, når det kommer til det med mobning. Den giver en glimrende beskrivelse af hvad mobning gør ved den som det går ud over. Den er samtidig også en glimrende inspirationskilde til hvordan du som menneske overkommer hårde ting her i livet. Det er også en bog der kan fortælle noget om at have en ambition og forfølge sin drøm.

Alt i alt: En god bog om Silas Holst – som samtidig sætter fokus på mobning.

Vil du vide mere om Silas Holst er mere information at hente på Wikipedia.

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*