Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk

 

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk
Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro

Bloggen valdemarsro.dk af Ann Christine Hellerup Brandt er en af de blogs som virkelig har succes – hver måned har bloggen ca. 225.000 unikke læsere. Et enormt antal for en dansk blog.

 Bogen her er udgivet som et supplement til bloggen og indeholder opskrifter til familien både morgen, middag og aften. Den er fyldt af gode ideer til hvordan du nemt kan gøre mere ud af hverdags morgenmaden. 

Den beskriver opskrifterne så du på en let og overskuelig måde får gjort mere ud af din morgenmad, uden det behøves at koste mere i tid og penge. Der er samtidig forslag til sunde madpakker, som er lette at gå til. Det kræver ikke det helt store med lidt struktur kan du sagtens lave en madpakke som er både sund og lækker, uden det kræver mere tid.

Der er desuden opskrifter på lækre middagsretter som er nemme og velsmagende for hele familien.

I denne bog har Ann Christine samlet alle hendes favorit opskrifter og krydret dem med små glimt fra hverdagen. Der er tale om lækker og sund mad, som tiltaler de fleste, og som er overkommelig i en travl børnefamilies hverdag.

Min vurdering:  Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke er god bog med mange fine og lækre opskrifter. Den er værd at kigge igennem, for at se om du kan få noget inspiration i hverdagen. Hendes blog er også et besøg værd. Her gemmer der sig lige så meget inspiration og kreativitet omkring opskrifter, som der gør her i bogen.

Alt i alt

Er du fan af hendes blog, så vil du også blive godt inspireret af denne bog.

Forfatteren

Ann Christine Hellerup Brandt oprettede i 2007 mad og livsstils bloggen valdemarsro og er nu (siden 2012) fuldtidsblogger.

Genre

Sundhed

Fakta vedr:

 Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk

Forfatter: Ann Christine Hellerup Brandt

Udgivelsesår: 2014

Sideantal: 210

Forlag: Nyt Nordisk Forlag

Skriv et svar