Morderisk Mørke af Andrew Taylor


Morderisk Mørke Andrew Taylor
Morderisk Mørke Andrew Taylor

Morderisk mørke af Andrew Taylor

Koreakrigen og kommunistforskrækkelsen er på sit højeste og den i 1946 forladte militærlejr Farnock uden for Lydmouth skal tages i brug igen. Men der er et problem: Lejren er beboet af husvilde, som ikke har til sinds at rømme den frivilligt. Luften er tæt af mistro og had.

Midt i denne hadske stemning gæster tre fremmede Lydmouth: Sensations journalisten Cameron Rowse, som gerne vil puste til hadet mod såkaldte ikke nationalsindede elementer, Labour-parlamentsmedlemmet Oliver Yately, som har brug for hjælp fra sin tidligere kæreste Jill Francis. Og endelig manden med fisken - en nyligt løsladt forbryder med sin egen dagsorden.

Et mord bliver begået, en gammel sag om en forsvunden teenagerpige tages op igen, og Farnock lejren skal rømmes. Kriminalassistent Richard Thornhill har travlt, men det er svært at koncentrere sig om sit arbejde, når hovedet hele tiden er fuldt af andre ting - eller rettere når forelskelsen er på sit højeste.

Min vurdering: Morderisk mørke af Andrew Taylor

Endnu en bog i Lydmouth serien. Jeg synes jo Lydmouth serien er vidunderlig. Serien er spændende og der er et spændende persongalleri. Serien kan læses uafhængig af hinanden, men mange af personerne går igen gennem hele serien. 

Jeg tror især serien er velegnet til kvinder der både kan lide romantik og et godt gys. Som har beskrevet før, så er der et skønt persongalleri, hvor hver enkelt person bliver gjort levende og personlig. Hver person rummer sin egen historie på godt og ondt - og forfatteren forstår at gøre krimien spændende og interessant. 

Jeg vil virkelig anbefale dig at gå i gang med serien - hvis du har brug for en hyggekrimi i varmen eller i en mørk vinteraften. Du kunne jo blive positivt overrasket ligesom jeg er blevet det.

Antal hjerter

💚💚💚💚

Bogen får 4 ud af 6 hjerter, for at være en god krimi ala Barnaby.

Alt i alt

En fantastisk bog.

Anmeldte bøger af samme forfatter på Boginspirationen.

De dødes måned af Andrew Taylor - Boginspirationen

Dødeligt dårskab af Andrew Taylor

Galgetræet af Andrew Taylor 

Hvor rosen mister sin pragt af Andrew Taylor

Genre

Krimi

Fakta vedr: Morderisk mørke af Andrew Taylor

Forfatter: Andrew Taylor
Forlag: Krim
Udgivelsesår: 2000
Sideantal: 320

 

Skriv et svar