Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface af Inger Weile

Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface af Inger Weile
Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface af Inger Weile

Spænding, Penge og på Kanten af livet

Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface af Inger Weile

Inger Weile levede som ung et vild liv med Spies, Sjakalen og Scarface. På en eller anden måde fik hun bragt sig i situationer hvor hun mødte og levede med disse mænd. Inger var 18 da hun første gang mødte Spies, men blev meget mere end en morgenbolledame. Hun forelskede sig i mennesket bag millionæren. Og kærligheden var gengældt: Simon Spies udråbte denne kønne pige med det evige smil til sin kommende kone. Hun var med ham overalt. Men pludselig fik Inger nok af frigjortheden i Simons harem og den evige konkurrence imellem kvinderne. Hun ville videre med sit liv.

Med kærestesorg i hjertet drog hun videre til Paris, hvor hun ved skæbnens spil møder en charmerende mand. Hun forelsker sig, dater, går ud om natten med denne mand, uden at lægge mærke til hans mørke side. På intet tidspunkt stiller hun spørgsmålstegn ved hans gøren og laden – hun aner ikke, at hun dater en af verdens største forbrydere, nemlig Sjakalen. Hun ser bare en sød genert mand, som godt nok ikke vil gå ud om dagen, men Inger aner ingen fare og forliger sig med situationen.

Hun tager videre til de farverige Californien, lever det vilde liv som luder med narko og mænd – for til sidst at ende som kone til en cubansk narkobaron.

Hun beskriver sit liv set indefra – uden at dømme eller fordømme andre. Hun er klar over sin egen naivitet og hvilken betydning hendes til tider dårlige dømmekraft af haft på hendes liv. Men og det kan man ikke tage fra hende – Hun har levet livet. Mærket rigdommens sus og mørkets smerte. Hun reflekterer og beskriver – intet er udeladt.

Citat fra Bogen:

Højt at flyve: Alt var rosenrødt mellem Simon og mig, da vi vinkede farvel på conair flyet på New Zealand. Vi var forelskede, men en slange havde hvæset i Paradis. Undervejs på vores rejse havde vi mødt en dansk pige, som var på min alder og som ikke skjulte sin interesse i Simon. Jeg var vant til konkurrence og jeg vidste, at Simon var let at lokke, men i dette tilfælde kunne jeg ikke skjule min jalousi. Det smigrede Simon at jeg var jaloux. Men det irriterede ham, hvis det blev for meget. Det slap vi for i første omgang, da vi fløj videre. Men det var en stakket frist.

Dybt at falde: Jeg råbte til min mor, at hun skulle blive under sengen mens jeg selv kastede mig over Lucio. Det var blod overalt. Han blødte fra halsen og hans ene bukseben var sølet ind i blod. Jeg var helt hysterisk og kunne slet ikke tænke klart. Var han allerede død? Ville de tre komme tilbage og gøre arbejdet færdigt? Hvem det var der havde sendt en dødspatrulje ud til vores hjem, var ingen af os i tvivl om.

Bagerst på bogen står der:

Inger Weile har oplevet mere end de fleste drømmer om. Hun har været kærester med Danmarks store rejsekonge og personlighed Simon Spies og været i forhold med gangsteren ”Carlos” eller ”Sjakalen”, der en overgang var den mest eftersøgte mand i verden. Derudover har hun haft et kokainmisbrug, arbejdet som callgirl og festet med stjerner og forbrydere i Hollywood.

“Mit liv med Spies, Sjakalen, og Scarface” kunne være en thriller, men er Carl Bjerredahl og Inger Weiles ord om et rigtig levet liv, hvor festerne, kærligheden og den personlig dramatik er udover det sædvanlige.

Min vurdering: Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface af Inger Weile

En virkelig interessant bog at læse. Man må sige at Inger Weile forstår at leve livet på kanten. Jeg synes faktisk det var en god bog og man må da sige at hovedpersonen forstår at kaste sig ud foran løverne, men kedeligt har det bestemt ikke været.

Du får med denne bog et indblik i en verden du normalt ikke ser. Rigdomme så store, at pengene bliver brugt som slik. En call girl tilværelse, som bestemt ikke altid er lige sjov mv.

Bogen er både underholdende og tankevækkende at læse – men ikke kedelig.

Antal hjerter

💚💚💚💚

Bogen får 4 ud af 6 hjerter fordi bogen bestemt ikke er kedeligt – du er som læser underholdt fra start til slut.

Alt i alt

Læn dig tilbage og nyd bogen.

Indlæg som kan have interesse for læseren

Femina om Inger Weiles liv i overhalingsbanen

Inger Weile om Spies privat

Genre

Biografi, Erindringer

Fakta vedr: Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface af Inger Weile

Forfatter: Inger Weile i samarbejde med Carl Bjerredahl

Udgivet: 2018

Sideantal: 320

Forlag: Peoples Press

 

Skriv et svar