Med Kærlig Hilsen af Ulla Terkelsen

Med Kærlig Hilsen af Ulla Terkelsen
Med Kærlig Hilsen af Ulla Terkelsen

Journalistik, Europa, Fortid og Fremtid

Med Kærlig Hilsen af Ulla Terkelsen

Med Kærlig Hilsen er  Ulla Terkelsen fortælling om hendes liv og virke. Hun formår at gøre sin fortælling levende og interessant.

I godt fem årtier har hun rejst Europa rundt for at formidle historiens gang til os seere. Bogen giver læseren indblik i det kommunistiske Polen – hvor forbud var en del af dagligdag og rockmusikken endnu ikke har gjort sit indtog.

Læseren bliver bragt til en lille polsk enklave i Tyrkiet. Hun reflekterer over terrorens indtog i Europa. Hun giver læseren et førstehåndsindtryk af et Paris i flammer – da terroren rammer.

Samtidig reflekterer hun over fortid og nutid – og hvilke kriser det nuværende Europa står overfor. Hun beskriver på glimrende vis det tyske paradoks med at være igangsætter af anden verdenskrig til i dag at ville sone sin bod ved at være Europas forkæmper for flygtninge – og de konsekvenser det nu gang har.

Hun evaluerer over Europa og på hvordan vi skal se på os selv som europæere.

Min vurdering: Med Kærlig Hilsen af  Ulla Terkelsen

En stærk bog skrevet af en yderst velbegavet kvinde. Når man læser bogen kan man næsten hører journalisten Ulla Terkelsen fortælle. En fremragende fortælling hvis du gerne vil blive klogere på dig selv som europæer. Hun går i dybden med de europæiske problemstillinger og får os til at se på os selv på en anden måde. 

Hun får også fortalt om sit eget liv på en sjov og interessant måde. Kort sagt vil jeg skrive – læs bogen og døm selv. Her er en bog du ikke bør gå glip af. Og hvem kender ikke Ulla Terkelsen af tv og deres indlevende indslag.

Antal hjerter

💚💚💚💚💚💚

Bogen får 6 hjerter af 6 mulige – fordi bogen er interessant og godt skrevet

Alt i alt

En bog der giver et stærkt indblik i de begivenheder som præger og har præget Europa

Forfatteren

Du kan læse mere om Ulla Terkelsen på Wikipedia.

Fakta vedr: Med kærlig hilsen af Ulla Terkelsen

Forfatter: Ulla Terkelsen
Sideantal: 214
Udgivelsesår: 2016
Forlag: Gyldendal