Længsel af Nete Krøll (Novelle)

længsel af Nete Krøll
længsel af Nete Krøll

Drømme, Længsel og Fantasier

For første gang vil jeg anmelde en novelle. Det er ikke normalt en genre jeg ellers gør mig så meget i, men der er jo en første gang for alting. Krøll har skrevet novellen længsel som jeg vil beskrive som en novelle om hovedpersonens drømme, længsler og fantasier. Blandet lidt med hendes virkelige verden. Novellen er super erotisk og giver et indblik i kvinders erotiske fantasier.

Jeg tror at mange kvinder vil kunne leve sig ind i det skrevne og vil kunne sidde i smug og nikke genkendende til novellen.

Novellen er god især hvis man er i det lidt følelses prægede humør. Og selvfølgelig er den erotisk som beskrevet på Torus hjemmeside. Jeg synes ligeså meget at den taler til følelser og de følelser kvinder kan have omkring deres egen sexualitet.

Novellen synes jeg også giver et godt billedet på den længsel mennesket (her set fra et kvindeligt synspunkt) kan have efter det modsatte køn.

En novelle for kvinder, men også for den nysgerrige mand.

Desuden kan det om forfatteren Nete Krøll siges (skrevet på forlagets hjemmeside):

Tove Ditlevsen åbnede for alvor den litterære verden for Nete Krøll Eriksen, som i dag er en del af den litterære undergrunds scene i København

Nete skriver erotik og arbejder med det sensuelle udtryk i ordet. Hendes digte er tidligere udgivet i en række aviser, magasiner og antologier.

Nete er født i 1967.
 
Uddrag fra novellen

Novellen kan høres eller læses på www.tellmeastorytoru.dk som er et digitalt forlag, der tror på det kreative i et hvert menneske. Samtidig med at det enkelte menneske udvikler sig bedste ved at blive set, hørt og anerkendt .Hos Tell me a story, Toru er værkerne formidlet på både skrift og lyd.

Tekster er tæt på det originale manuskript for at skabe en tættere kontakt mellem forfatter og læser.;Imens lydbøger giver mulighed for at høre en oplæsning af værket med lyden af forfatterens egen stemme. Læseren er med til at støtte forfatterens arbejde med den høje royalty som Tell me a story, Toru kan tilbyde forfatteren grundet det digitale medie.

Så hermed en anmeldelse af længsel af Nete Krøll.
 
Skrevet 6.8.2022 af Karina

Jeg kan desværre ikke se at forlaget findes mere. Hvis der er nogle som kender forlaget eller vil sende et link til forlaget er I velkomne til at gøre det på karinaprivatemail@gmail.com – så jeg kan skrive et link til forlaget

 

En tanke om “Længsel af Nete Krøll (Novelle)

  1. Hej Boginspirationen. Tak for de fine ord! Vi er glade for, at du kunne lide LÆNGSEL af Nete Krøll. Værket udgives hos Tell me a story, Toru den 20. april. Og i maj måned kan man glæde sig til 5 nye erotiske noveller fra Nete, som sælges samlet i novellesamlingen Erotik. Kh. Tell me a story, Toru

Der er lukket for kommentarer.