Kongens efterfølger af Matthew Arlidge

 

Kongens efterfølger af Matthew Arlidge
Kongens efterfølger af Matthew Arlidge

Kongens efterfølger af Matthew Arlidge

Kommissær Helen Grace har oplevet mange tragedier i sit liv. Da der bliver fundet et lig i en S/M natklub i Southampton, kommer døden pludselig alt for tæt på.

Helen skjuler sin personlige forbindelse til offeret – og et dobbeltliv, der bør hemmeligholdes for enhver pris.Alligevel bliver hun besat af opgaven og sætter sine folk på arbejde i døgndrift for at efterforske hvert sit spor.

Da morderen slår til igen, slider det ikke kun hårdt på Helen, men også på hendes medarbejdere. Bølgerne går højt på stationen, venskaber kommer under pres, og Helen står over for et umuligt valg.

Skal hun bekende kulør og miste kontrollen over sagen? Eller skal hun dække over sine mørkeste hemmeligheder og risikere at blive fanget i spindet?

Uanset hvad hun gør, holder morderen ikke inde før sandheden bliver afsløret: Der findes en skæbne værre end døden. Bogen er en 5. i serien, men kan læses uafhængig af de andre bøger i serien.

Min vurdering: Kongens efterfølger af Matthew Arlidge

En af disse bøger jeg vil kalde femi-krimi. Krimien er god, men ikke det jeg vil kalde en hårdkogt krimi, mere over i den bløde genre. Læseren hører en masse om S/M miljø og følger intenst med i opklaringen af mordet, men på intet tidspunkt synes jeg den er virkelig spændende.

Jeg sad ikke med en følelse af gerne at ville vænne næste side i bogen, men måske jeg også bare synes de her femi krimier er lidt kedelige. Jeg var mere underholdt af at læse om S/M miljøet end jeg var af at høre om mordet og opklaringen af det samme mord.

Så har du brug for lidt let underholdning, så er dette sikkert en udmærket bog. Men skal det være virkelig spændende, så vil jeg anbefale dig at læse en anden krimi bog.

Antal hjerter

💚💚

Bogen får 2 ud af 6 hjerter for at være let underholdning, men ikke særlig spændende.

Alt i Alt

En halvkedelig femikrimi.

Fakta vedr: Kongens efterfølger af Matthew Arlidge

Forfatter: Matthew Arlidge
Udgivelsesår: 219
Sideantal: 335
Forlag: JentasSkriv et svar