Indtil vi finder hjem af Lynn Austin

Andre Boganmeldelser

Indtil vi finder hjem af Lynn Austin
Indtil vi finder hjem af Lynn Austin
Indtil vi finder hjem af Lynn Austin

Indtil vi finder hjem af Lynn Austin omhandler de tre svenske søstre Elin, Kirsten og Sofia der i 1897 beslutter at immigrere til Amerika. Deres forældre er døde og især den ældste søster Elin ser ingen muligheder for at blive i Sverige. Rejsen er lang og især den yngste søster Sofia er ved at miste modet mange gange undervejs.

De gør et uventet stop på Ellis Island, inden de får mulighed for at drage videre mod det ukendte Chicago. Her opsøger de deres onkel Lars som hverken kan eller vil have dem boende. Ad kringlede omveje bliver de tjenestepiger hos Mrs. Andersson, men da hun dør står de igen uden noget sted at bo. Hver især må de vokse med opgaven og gøre sig deres egne overvejelser omkring deres ophold i det ukendte. Hele vejen igennem deres rejse gør især Sofia brug af biblen, uden at de forskellige bibelcitater dog gør læsningen mindre interessant. Sammen gør de alt for at holde liv i drømmen om et bedre liv i Amerika.

Min vurdering af Indtil vi finder hjem af Lynn Austin

Her er klart tale om en bog der henvender sig til dem som kan lide at læse kærlighedshistorier. Og samtidig en bog der henvender sig mest til kvinder.

Antal hjerter:

Jeg har givet bogen 3 - 4 hjerter ♥♥♥ - ♥. Tre hjerter fordi jeg egentligt synes bogen var kedelig. Jeg synes det tog alt for lang tid før bogen blev bare det mindste interessant. Fire hjerter fordi jeg anerkender at det er en god bog for dem som er til uforløst kærlighed, søstersolidaritet, venskaber, ærlighed og den helt store kærlighed. Inden for disse felter sker der hele tiden noget nyt og bogen bølger på den måde frem og tilbage.

Alt i alt:
Vil jeg sige at bogen var lidt kedelige, men til gengæld let at komme igennem. Den krævede ikke det store af læseren, men en bog som jeg mest vil anse som hyggelæsning.
Forfatter:

Lynn Austin f. 1949 og engelsk forfatter. Hun er kendt for at skrive bøger, hvor det guddommelige er i centrum. Hun skriver samtidig gerne om kvinder, som henter deres styrke i troen på gud, uden at det dog bliver på en overdimensioneret måde.

Du kan læse mere om forfatteren på engelsk på wikipedia.

Fakta:

Forfatter: Lynn Austin
Sidetal: 584
Udgivelsesår: 2015
Forlag: Scandinavia

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*