Heksebørnenes mor af Anja Ringgren Loven

Heksebørnenes mor af Anja Ringgren Loven

Heksebørnenes mor af Anja Ringgren Loven
Heksebørnenes mor af Anja Ringgren Loven

Min rejse til Håbets Land

Anja Ringgren Loven fortæller her i sin bog omkring hendes liv og hendes arbejde med Heksebørn i Nigeria. Hun giver i bogen et hudløst ærligt billedet af sig selv. Tatoveringerne fortæller om det kaos, der har været i hele mit liv, fortæller Anja Ringgren Loven i bogen Heksebørnenes mor. Hun er opvokset i Frederikshavn som datter af en alkoholisk far og en enlig mor der prøver at få enderne til at hænge sammen for hende og hendes to søstre.

Efter moderens død får hun et reelt sammenbrud. Hun fortæller i bogen om sin angst og spiseforstyrrelser – og om sin kamp for at rejse sig igen og udleve sin drøm om at hjælpe børnene i Afrika. Hun ønsker at skabe sin egen nødhjælpsorganisation, hvor pengene går direkte til børnene. En drøm som hun senere får kæmpe succes med.

Hun bliver verdenskendt i 2016, da et fotografi af hende, da hun redder en udmagret, lille dreng fra en landsby i Nigeria går verden over. Drengen, der får navnet Hope, var blevet udstødt, tortureret og anklaget for at være heks. Anja har sammen med sin kæreste og far til sin søn, hjælpearbejderen David Emmanuel Umem, etableret et børnehjem i Nigeria som hedder Land of Hope.

Min vurdering: Heksebørnenes mor af Anja Ringgren Loven

Jeg må sige at det er en fantastisk bog – om et ekstraordinært menneske som gør det få tør og mange drømmer om. Det er en spændende bog at læse både fordi du som læser får en stor baggrundsviden omkring børnene i Nigeria, men også fordi Anja giver så meget af sig selv i bogen.  Så jeg vil sige har du det mindste interesse i nødhjælpsarbejde og synes du Anjas arbejde er vigtigt så er denne bog helt klart værd at læse. Kender du ikke så meget til arbejdet, men er nysgerrig, så giver bogen dig en god introduktion til at det hjælper at gøre en forskel – om ikke andet så bare for det enkelte menneske.

Antal hjerter

Bogen får 6 hjerter, da den er velskrevet og inspirerende.

Alt i alt

En god bog – hvor læseren kan se at det nytter at hjælpe

Indlæg der kan have interesse for læseren 

Du kan se mere her Anja og Heksebørnene Du kan se mere om nødhjælpsorganisationen ved at følge linket.

Fakta vedr. Heksebørnenes mor af Anja Ringgren Loren

Forfatter: Anja Ringgren Loven i samarbejde med Julie Moestrup

Udgivelsesår: 2020

Forlag: Politikens Forlag

Sideantal: 288

Skriv et svar