Gokkelajser forfatter Bosse Hall Christensen

Gokkelajser forfatter Bosse Hall Christensen
Gokkelajser forfatter Bosse Hall Christensen

Gokkelajser forfatter Bosse Hall Christensen er en bog om at leve sit liv på grænsen. Han kommer fra et hjem hvorfra han oplever en dysfunktionel barndom. Faderen er kvartals alkoholiker og moderen har affærer på kryds og tværs. Som ganske ung finder han glæde ved musikken og vælger at gå den vej. Her er han med til at stifte et af Danmarks største pop bands – nemlig Shubidua. Samtidig kæmper han med et stigende alkohol forbrug og ender med at blive smidt ud af bandet. På trods af selvmodsforsøg, indlæggelse på den lukkede og forskellige afvænningsforsøg, – lykkedes det ham at etablere et af Danmarks mest succesfulde reklamebureauer. Han svigter sine børn og forholder sig til sine svigt undervejs i bogen. Imens Bosse Hall Christensen fortæller sin livshistorie – vandrer han på caminoen og får på den måde sat sit liv i relief.

Min vurdering af Gokkelajser forfatter Bosse Hall Christensen

En stærk bog om at lykkes på trods. Så kan du lide at læse stærke biografier, vil jeg helt klart anbefale dig at læse denne. Hovedpersonen er fascinerende og det lykkedes ham hele tiden at komme oven på. På trods af svigt fra omgivelserne er han hele tiden klar med noget nyt – han er dog også samtidig et sårbart menneske, som må kæmpe mange indre kampe. Bogen er både meget humoristisk og yderst velskrevet og det er tydeligt forfatteren har gjort sig mange tanker om sit liv og levemåde.

Antal hjerter

Jeg giver bogen 6 hjerter ♥♥♥♥♥♥ fordi bogen går på hudløst ærligt tæt på hovedpersonen. Der er ingen fine fornemmelser og intet gravet ned under overfladen. Læseren får hovedpersonen som han er og livet er blevet levet som det nu engang er.
Alt i alt en af de mest nærgående og barske fortælling om et liv levet på grænsen jeg længe har læst

Du kan læse mere om Shubidua på Wikipedia

Fakta
Forfatter: Bosse Hall Christensen
Udgivelsesår: 2014
Side antal: 349
Forlag: Bogkompagniet

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*