Gokkelajser af Bosse Hall Christensen

Gokkelajser af Bosse Hall Christensen
Gokkelajser af Bosse Hall Christensen

Et liv på kanten og så meget andet

Gokkelajser af Bosse Hall Christensen

Gokkelajser af Bosse Hall Christensen er en bog om at leve sit liv på grænsen. Han kommer fra et hjem hvorfra han oplever en dysfunktionel barndom. Faderen er kvartals alkoholiker og moderen har affærer på kryds og tværs.

Som ganske ung finder han glæde ved musikken og vælger at gå den vej. Her er han med til at stifte et af Danmarks største Pop bands – nemlig Shubidua. Samtidig kæmper han selv med et stigende alkoholforbrug og ender med at blive smidt ud af bandet.

På trods af selvmordsforsøg, indlæggelse på den lukkede og forskellige afvænnings forsøg, – lykkedes det ham at etablere et af Danmarks mest succesfulde reklamebureauer.

Han svigter sine børn og forholder sig til sine svigt undervejs i bogen. Der er ikke fejet noget ind under gulvtæpper. Imens Bosse Hall Christensen fortæller sin livshistorie – vandrer han på caminoen og får på den måde sat sit liv i relief.

Min vurdering af Gokkelajser af Bosse Hall Christensen

En stærk bog om at lykkes på trods. Så kan du lide at læse stærke biografier, vil jeg helt klart anbefale dig at læse denne. Hovedpersonen er fascinerende og det lykkedes ham hele tiden at komme oven på. 

På trods af svigt fra omgivelserne, er han hele tiden klar med noget nyt – han er dog også samtidig et sårbart menneske, som må kæmpe mange indre kampe.

Alt i alt

En af de mest nærgående og barske fortælling om et liv levet på grænsen jeg længe har læst

Antal hjerter

 💚💚💚💚💚💚 

Bogen får 6 hjerter af 6 mulige – fordi bogen går på hudløst ærligt tæt på hovedpersonen. Der er ingen fine fornemmelser og intet gravet ned under overfladen. Læseren får hovedpersonen som han er og livet er blevet levet som det nu engang er.

Indlæg som kan have interesse for læseren

Du kan læse mere om Shubidua på Wikipedia

Genre

Biografi

Fakta vedr. Gokkelajser af Bosse Hall Christensen

Forfatter: Bosse Hall Christensen

Udgivelsesår: 2014

Side antal: 349

Forlag: Bogkompagniet

Skriv et svar