Gensyn i Provence af Ole Clifford


Gensyn i Provence af Ole Clifford
Gensyn i Provence af Ole Clifford

Provence, Kærlighed og adskillelse

Gensyn i Provence af Ole Clifford

- på en storvildtjagt i Kenya dræber mange millionær Viktor Jonson en afrikansk jagtguide ved et vådeskud. Selv om der bliver gjort alt for at dække over drabet, varer det ikke længe, før der dukker afpresnings breve op. Da Jonson søger fred på sit landsted i Provence, forvilder den nyudklækkede jurist Thomas Ludvig sig ind på hans ejendom.

I en konfrontation mellem de to mænd, såres Thomas Ludvig. Men Jonsens datter, Elise, griber ind og sørger for at Thomas kommer under lægebehandling.

For Thomas og Elise er det dramatiske møde optakten til den store erotiske kærlighed. På en rejse tværs gennem Frankrig oplever de den sanseløse passion, det tøjlesløse begær og de knytter følelsesmæssige bånd, der aldrig kan brydes. Men Jonsen sørger for at skille dem ad.

Da de mødes 40 år senere, forsøger de at forstå, hvorfor skæbnen formørkede deres passion og opdager samtidig hvor lunefuldt og grusomt livet er. Kærligheden sættes på den største prøve af alle - sygdom og død. Og sandheden om Victor Jonsen kommer endelig frem i lyset.

Gensyn i Provence er en historie om penge, magt og mord sat overfor tidløs kærlighed, tilværelsens højdepunkter og de dramatiske afveje, der kan føre helt andre steder hen, end man i sin vildeste fantasi kunne forestille sig.

Min vurdering af: Gensyn i Provence af Ole Clifford

En rigtig lægeroman, så at sige. Men ganske underholdende hvis du har brug for noget let læseligt der ikke kræver de store tanker. Bogen omhandler kærlighed og erotik og længsel.

Livet er ikke altid som man gerne vil have det og denne bog er et glimrende eksempel på en bog der omhandler ensomhed, menneskets magt begær og kærlighed. En bog bestående af ren underholdning og god at have med på ferien, netop fordi den ikke kræver så meget af dig.

Antal hjerter

💚💚💚

Bogen får 3 ud af 6 hjerter for at være underholdende en underholdende kærlighedsroman, som rummer både spænding og dramatik

Alt i alt

En bog med noget let underholdning, som er bedre end så mange andre bøger i samme stil.

Genre

Skønlitteratur

Fakta vedr. På gensyn i Provence af Ole Clifford

Forfatter: Ole Clifford

Sideantal: 348

Udgivelsesår: 2002

Forlag: Lindhardt og Ringhof

Skriv et svar