Galgetræet af Andrew Taylor

Galgetræet af Andrew Taylor
Galgetræet af Andrew Taylor

Galgetræet af Andrew Taylor

Lydmouth er en ældgammel, idyllisk markedsby på grænsen på grænsen mellem England og Wales. Vi befinder os i det første tiår efter 2. Verdenskrig i et England, der gerne vil skue begge veje. Tilbage mod den trygge storhedstid og fremad mod den moderne udvikling, der gerne medfører velstand, men også mere vold.

Efter den koldeste nat i mands minde finder man liget af en mand i udkanten af en landsby nær Lydmouth. Han hænger i Galgetræet med bukserne om anklerne. Er det mord, selvmord eller en hændeligt uheld i forbindelse med en bizar sexleg?

Journalist Jill Francis og kriminalassistent Thornhill bliver involveret i sagen. mod sin vilje bliver Jill også trukket ind i nogle affærer på skolen, hvor den døde underviste. Samtidig er en vindueskigger på spil, og Jill, som lige er flyttet ind i eget hus, føler sig iagttaget.

Min vurdering: Galgetræet af Andrew Taylor

Endnu en fantastisk bog i Lydmouth serien af Andrew Taylor. Andrew Taylor leverer igen et spændende persongalleri. Personer hvor intet er sort eller hvidt og hvor alle har deres egen historie. Han forstår i sin bogserie at fortælle om et England i en svunden tid, hvor alt er i opbrud.

En stor kvalitet i bogen er samtidig historien mellem Thornhill og Jill. En historie om at være i hver sin verden, og alligevel være tiltrukket af hinanden. Forbrydelsen i historien er også et mesterstykke i sig selv, intet er givet på forhånd. Og intet er som det ser ud til at være. Jeg vil virkelig anbefale dig at gå i gang med Lydmouth serien – hver bog rummer en unik, spændende og fortællende historie.

Antal hjerter

💚💚💚💚

Jeg giver bogen 4 ud af 6 hjerter, for at være god let underholdning.

Alt i alt

En krimi ala Barnaby

Anmeldte bøger på Boginspirationen af samme forfatter

De dødes måned af Andrew Taylor – Boginspirationen

Galgetræet af Andrew Taylor

Morderisk mørke af Andrew Taylor

Hvor rosen mister sin pragt af Andrew Taylor

Genre

Krimi

Fakta vedr: Galgetræet af Andrew Taylor

Forfatter: Andrew Taylor
Forlag: Krim
Udgivelsesår: 1999
Sideantal: 303