Fars dobbeltliv af Andrea Hunter

Fars dobbeltliv af Andrea Hunter

Andrea Hunter lever det hun selv betegner som det perfekte liv. Hun har sammen med sit livs kærlighed to børn og sammen med manden Mark lever hun i et langdistanceforhold.

Han bor i London og hun i Sverige. Så ofte det er muligt kommer han og besøger hende og drengene. Hun er glad for at deres forhold ikke er præget af sure sokker og hverdag. Når hendes mand er hjemme gør hun alt for at de skal nyde tiden sammen og have det perfekte forhold.

Når han er i London snakker de i telefon og skriver sammen. Svigerforældrene besøger hun med glæde. Pludselig en dag får hun en mail fra en ukendt kvinde. En kvinde som skriver at hun også har et forhold til Mark og de bor sammen i London.

Langsomt falder sløret for Andreas øjne og det går det op for hendes at hendes mand og børnenes far lever et dobbeltliv. 

Min vurdering: Fars dobbeltliv

En meget letlæst bog, som ikke rummer det store mysterium. Men jeg er sikker på at den er god læsning hvis du i forvejen sidder og er irriteret på mænd. Har du selv oplevet utroskab eller noget lignende, kan den sikkert bruge bogen til at få noget terapeutisk ud af.  Dette er dog en bog jeg tænker hurtigt er glemt igen.

Fakta vedr. Fars dobbeltliv af Andrea Hunter

Forfatter: Andrea Hunter

Udgivelsesår: 2022

Forlag: Lind & Co AB