Et skæbnesvangert kys af Lisa Berne

 

Et skæbnesvangert kys af Lisa Berne
Et skæbnesvangert kys af Lisa Berne

Kærlighed, Traditioner og Lidenskab

Et skæbnesvangert kys af Lisa Berne er første bind i serien om Benhallow familien. En familie der er dybt forankret i traditioner og pligtfølelser. Det er samtidig en familie, som har en stor rigdom, og som derfor er eftertragtet af mange.

Fortællingen foregår i England år 1811. Gabriel Penhallow, hvis forældre døde i hans tidlige barndom er vendt tilbage til London. Hans bedstemor er den eneste nulevende tilbage af denne gren af Benhallow familien foruden Gabriel.

Gabriel må som eneste arving finde sig en passende brud, sikre arvefølgen og så ellers leve et tilbagetrukkent liv efter traditionerne.

Gabriel Benhallow har ikke den store lyst til at indgå ægteskab, men presset fra bedstemoderen er dog for stort til at han kan modstå. Han går modstræbende med til at fri til en smuk, passende kvinde i overklassen.

Frieriet når dog aldrig at finde sted. For ved et uheld kommer han til at kysse på den yndige, men også ludfattige, Livia Stuart.

Traditioner og moralske principper gør at Gabriel ser sig nødt til at gifte sig med Livia. For som bedstemoderen siger - en Benhallow gør altid sin pligt.

Et ægteskab som hverken han eller Livia ønsker.

At Livia hverken har den rette baggrund eller dannelse, gør kun situationen endnu værre. Bedstemoderen påtager sig opgaven med at give Livia dannelse.

En opgave som vender op og ned på alting.

Men kærlighedens vej er uransagelige og måske et kys er nok til at ændre alt for dem alle?

Min vurderingen af et skæbnesvangert kys

En skøn og romantisk roman. Den er let læst og egner sig fint til sommerlæsning eller på en kedelig vinteraften. Det er samtidig en underholdende bog, man som læser kommer til at holde af både Penhallow familien og Livia. En feel good historie.

Antal hjerter

💚💚💚

Bogen får 3 ud af 6 hjerter for at være god underholdning.

Alt i alt

Kærlighed og lidenskab går hånd i hånd.

Indlæg som kan have interesse for læseren

Information på engelsk omkring forfatteren

Anmeldte Bøger på Boginspirationen af samme forfatter

Et afgørende valg

Genre

Skønlitteratur, Drama, Kærlighed, Overklasse, Historisk roman

Fakta vedr. Et skæbnesvangert kys af Lisa Berne

Forfatter: Lisa Berme
Udgivet: 2022
Sideantal: 384
Forlag: Kindle
Serie: 1. del