De syv søstre af Lucinda Riley


De syv søstre af Lucinda Riley
De syv søstre af Lucinda Riley

Slægtskab, Ægteskab og Rio de Janeiro

De syv søstre forfatter Lucinda Riley er den første bog i serien De syv søstre. Denne bog omhandler den ældste søster Maia, som søger sine biologiske rødder. Hun er adopteret sammen med sine adoptiv søstre af mangemillionæren Pa Salt. Efter hans død får hver af søstrene en ledetråd til hvordan de skal finde deres ophav. Maias ledetråd fører hende til den anden side af jorden, til en forfalden herskabsvilla i Rio de Janeiro i Brasilien.

Bagerst på bogen står der:

Maia D'Apliese og hendes fem søstre bliver alle kaldt hjem til deres barndomshjem Atlantis - en stor, smuk villa ved Genèvesøen - da deres elskede far, den sky mangemillionær Pa Salt, er død. De er alle blevet adopteret som små, og nu har Pa Salt efterladt dem hver især en ledetråd, der kan føre dem tilbage til deres sande ophav.</em></p>

"De syv søstre er historien om Maias rejse til Rio de Janeiro, hvor hun præsenteres for sin sande familiehistorie, der er knyttet til en storslået kærlighedshistorie i 1920'ernes Rio og Paris.

Rio 1927 - Den unge Izabela Bonifacios skal giftes ind i et arrangeret ægteskab. Dette for at opfylde hendes fars drøm om at familien bliver en del af aristokratiet. Før brylluppet tager Izabela på en rejse til Paris. En rejse der for altid ændrer hendes liv.

Min vurdering af De syv søstre af Lucinda Riley

Først tænkte jeg, at det her er en af disse kvindebøger med romantisk kærlighed, som jeg aldrig kommer igennem. Men så tog begivenhederne fart og jeg blev faktisk fanget af historiens gang. Især historien om Izabela og hendes skæbne fandt jeg interessant.

Så kan du lide "kvinde bøger", som også har noget interessant indhold, vil jeg anbefale denne.  Izabelas skæbne er ikke den sædvanlige kærlighedshistorie.

Mais skæbne fandt jeg dybest set ret ligegyldig eller ikke specielt fængende. Men måske der i de næste romaner kommer lidt mere forklaring på hvem de syv søstre er og hvorfor de er blevet adopteret. Denne bog synes jeg ikke giver den store forklaring.

Antal hjerter

💚💚💚💚💚

Bogen får 5 hjerter af 6 mulige - mest pga Izabelas interessante skæbne, som jeg synes var interessant læsning.

Alt i alt

En dejlig kærlighedshistorie

Forfatteren

Forfatter Lucinda Riley er en irsk født forfatter. I 2010 udkom hendes første roman "Orkideens hemmelighed", som blev en bestseller. Siden er hendes succes steget yderligere. De syv søstre er del af en række romaner, som er planlagt ud i fremtiden.

Du kan læse mere om forfatteren Lucinda Riley på Wikipedia

OM LUCINDA | Lucinda Riley

Gyldendal om Lucinda Riley  

Indlæg som kan have interesse for læseren

Rækkefølge på De syv søstre-serien

1. De syv søstre (2016)

2. Stormsøsteren (2017)

3. Skyggesøsteren (2017)

4.Perlesøsteren (2018)

5. Månesøsteren (2018)

6. Solsøsteren(2019)

7. Den forsvundne søster (2021)

8. Historien om Pa Salt (Ikke udkommet)

Den irske bestsellerforfatter Lucinda Riley er død - 55 år (berlingske.dk)

Femina♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎ 

★★★★★★Sidses Bogreol

En stor, intens kærlighedshistorie

★★★★★★De unges ord

En skøn blanding af familiesaga, historisk fiktion og kærlighed

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎Bookish Love Affair

En god kærlighedshistorie krydret med historie, rejser og mystik

Fakta vedr: De syv søstre af Lucinda Riley

Forfatter: Lucinda Riley
Sideantal:523
Udgivelsesår: 2016
Forlag: Gyldendal

Genre

Skønlitteratur, Kærlighed, Skæbne

Skriv et svar