Datteren af Annette Heick

Datteren af Annette Heick

Annette Heick som netop er fyldt 50 har udgivet denne biografi om sit liv og levned. Hun starter bogen i kronologisk rækkefølge, hvor hun som barn er med sine forældre ude – hvor de optræder på div. tivolier mv. 

Senere begynder hun i folkeskolen i Skovlunde, hvorefter hun flytter til Holte. Hun beskriver sit liv som både almindeligt og samtidig ualmindeligt.

Hendes forældre er kendte og mange mener derved at de har retten til at kende både Annette og hendes  forældre.. 

Hun lever på den måde et liv i pressens og hele Danmarks søgelys. Hun finder sin vej ind i underholdningsbranchen og fortæller om arbejdet på godt og ondt. Som ansat på forskellige medier interviewer hun kongelige, kendte og interessante personer. Hun springer ud som japaneren Ushi Heiko – hvor hun i forklædning interviewer kendte, der tror de er med i et japansk underholdningsprogram.

Senere finder hun sin rette plads ved musicalgenren,  Hun fortæller om sit møde med Jesper Vollmer, som bliver hendes livs kærlighed. Sammen får de to børn. Desværre kommer Jesper ud for en ulykke, hvilket sætter ægteskabet og deres fælles liv på en prøve.

Min vurdering: Datteren

God bog, som giver et glimrende indblik i hvordan hendes liv har formet sig på godt og ondt. Som der står bagerst på bogen: For både fans og kritikere vil bogen være en øjenåbner.

Antal hjerter

Bogen får 5 ud af 6 hjerter, for at give et ærligt indblik i Annettes liv. Jeg kan lide bogen for ikke at være en gang rosenrødt pladder. Samtidig synes jeg om at hun ærligt fortæller om hendes arbejdspladser, især på tv2, hvor alt ikke er så enkelt som det ofte bliver fremstillet. 

Alt i alt

En biografi som et både almindeligt liv og så samtidig ualmindeligt

Fakta vedr: Datteren af Annette Heick

Forfatter: Annette Heick

Forlag: Gyldendal

Udgivelsesår: 2021

Sideantal: 344