Champagnepigen af Leonora Christina Skov


Boganmeldelse Champagnepigen Leonora Christina Skov
Boganmeldelse Champagnepigen Leonora Christina Skov

Champagnepigen af Leonora Christina Skov

Champagnepigen af Leonora Christina Skov. Linn og Isak er gift og har tilsyneladende det perfekte ægteskab. De har alt hvad hjertet begærer - penge, prestige, au pairs, børn og mest af alt succes. Men bag facaden ligger der alt muligt andet. Kate Klarlund er journalisten som skal interviewe dem og langsomt falder facaden fra hinanden. Hvad gemmer sig bag det hele? Måske er Linn ikke så hengiven en hustru som man skulle tro. Der er mennesker i hendes fortid som ønsker hende det værste. Mennesker som sender hende fødselsdagskort med ønsket om hendes død. Langsomt afdækker bogen hvad som er bag facaden. Temaer som skyld og ansvar får en afgørende rolle for bogens videre færd. For hvornår er man den skyldige? Hvor langt går ens ansvar i forhold til andre mennesker? og hvornår er man selv offeret? Hele tiden bliver der leget frem og tilbage med rollerne

Min vurdering: Champagnepigen af  Leonora Christina Skov

En god bog, men stof til eftertanke. Den er værd at reflektere over - men handlingen synes jeg også var lidt langsommelig. Man skulle som læser helt ind til kernen af bogen før jeg fandt ud af hvad den handlede om. Alt for meget dialog mellem hovedpersonerne som jeg ikke synes var nødvendig. Men måske den er velegnet at læse for en læser der godt kan lide det psykologiske drama? Og som godt kan lide at rollerne hele tiden bytter bytter rundt. 

Antal hjerter

Bogen har fået 3 hjerter ud af 6, fordi jeg dybest set synes Champagnepigen af Leonora Christina Skov var meget banal og ikke det store litterære værk.

Alt i alt

En bog man kan tænke over, men som jeg også synes var kedelig at komme igennem. Godt at Leonora Christina Skovs forfatterskab har udviklet sig til det meget bedre. Har du en anden oplevelse med bogen, så er du meget velkommen til at skrive. For jeg kunne godt tænke mig at høre hvad andre får ud af sådan en bog?

Bøger anmeldt på boginspirationen af sammen forfatter 

Den der lever stille af Leonora Christina Skov

Fakta vedr: Champagnepigen

Forfatter: Leonora Christina Skov

Udgivelsesår: 2015

Sideantal: 208

Skriv et svar