Boganmeldelse Min historie Michelle Obama

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Min historie Michelle Obama
Boganmeldelse Min historie Michelle Obama
Boganmeldelse Min historie Michelle Obama

Min historie Michelle Obama er en biografi skrevet af den tidligere førstedame med tidligere Præsident Barrack Obama. Bogen begynder med de tidlige år i hendes liv, hvor hun med sine forældre voksede i South Side, Chicago. Et kvarter der nu er slum. Hvor hovedparten af indbyggerne er sorte. Hun fortæller om sin barndom med fætre, kusiner, mostre og onkler – alle med hver deres historie omkring hvordan det er at vokse op som sort i Amerika. Et Amerika hvor den sorte befolkning ikke har haft lige muligheder med hvide.

Hun fortæller om sine forældre der har givet alt til hende og hendes bror Craig. Samtidig med de lærte at blive selvstændige individer.

Michelle er samtidig en meget videnbegærlig pige, der i skolen har styr på lektierne og som gerne konkurrerer med de andre elever. Hun er ikke den der står tilbage for noget.
Senere i livet ender hun med at gå på Princeton og Harvard. Hun bliver ansat som advokat og der igennem træffer hun sin store kærlighed Barack Obama. Med ham tager livet for hende endnu en ny drejning og hun begynder at interessere for hvordan hun best muligt kan gøre en forskel for samfundet. Samtidig er hendes mand Barack Obama politisk interesseret og ender som vi alle ved med at blive USAs første sorte præsident.

Boganmeldelse Min historie Michelle Obama:

En bog jeg synes var rigtig god at læse og bestemt ikke kedelig. Hun forstår at gøre bogen både alvorlig og samtidig sjov.

Jeg grinte da jeg i bogen læste om hvordan alle roser Barrack Obama for at være standhaftig, engageret, en person der 100% går efter sit mål – hvortil Michelle tørt konstaterer prøv at være gift med sådan en.

Hun fortæller om alle de gange hun har været alene med børnene. Hvordan det er at skulle dele sin mand med alle andre.

Alt i alt et med en bog der giver et godt billedet på hvordan det er at være Michelle Obama – på godt og ondt. Hvad der er lykkes og hvad som ikke er – og hvad hun har gjort ved de ting der var svære.

Anmeldelse Michelle Obama – Min historie: Bogen er virkelig godt skrevet.

Du kan finde Michelle Obama på hendes Facebookside: Michelle Obama

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*