Når sandheden skal frem forfatter Lars Christiansen

Andre Boganmeldelser

Når sandheden skal frem forfatter Lars Christiansen
Når sandheden skal frem forfatter Lars Christiansen
Når sandheden skal frem forfatter Lars Christiansen handler om hans storslåede karriere som håndboldspiller. Her opnår han næsten alt hvad der er muligt på håndboldbanen. Bogen er dog samtidig en fortælling om den private Lars Christiansen, som lever et liv hvor alt er muligt og hvor han har alt, men alligevel rammer han bunden med dødsangst og stress.

Bogen er en ærlig beskrivelse af hvor hårdt det er at ramme bunden og hvordan han har kæmpet sig tilbage til livet. Jeg er sikker på at bogen vil kunne hjælpe mange, som kæmper med de samme problemer. Det er en ærlig beskrivelse om det at have succes og samtidig ikke have det godt. Hans liv går fra succes, selvcentrering til den yderste grænse af angst, da han pludselig og for ham uventet står overfor en skilsmisse.

Livet før

Hvor han før har levet et liv, der mest handlede om ham selv og hvor andre måtte rette sig ind efter ham, må han pludselig se sine indre dæmoner i øjnene. Igennem et forløb med intensiv psykologbehandling, tager han livet op til revision og må finde ind til roden af ham selv. Han gennemgår et forløb hvor han modnes, og finder ud af hvad der betyder noget for ham og hvor han må sige fra.

Det er en yderst ærlig og velskrevet bog, som vil ramme mange der ligesom Lars er i krise med sit liv. Det er samtidig en god bog om hans karriere, og hvordan han har opnået den succes han har. Det er en bog som når ind til hjertet, da den er så menneskelig og den når helt ind der hvor det gør ondt.

Min vurdering Når sandheden skal frem forfatter Lars Christiansen

En bog jeg vil anbefale dig at læse, især hvis du selv kæmper med nogle af de samme problemstillinger. Men også hvis du gerne vil have et nærmere indblik i hvem håndboldspilleren Lars Christiansen er.

Alt i alt en god bog som virkelig går bag håndboldspilleren Lars Christiansen. Og en god bog til dem som har dødsangst, den fortæller rammende om sygdommen og muligheden for at komme ud på den anden side.

Fakta
Forfatter: Lars Christiansen
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*