Begge sider af Nicklas Bendtler

Boganmeldelse Begge sider Nicklas Bendtler
Boganmeldelse Begge sider Nicklas Bendtler

Begge sider af Nicklas Bendtler

Begge sider forfatter Nicklas Bendtler: Nicklas Bendtler giver i denne bog et ærligt billeder af sig selv som fodboldspiller og som menneske. Han fortæller om alle fordelene ved berømmelse, rigdom og fodbolden ;men også om bagsiden af medaljen. Om hvad penge kan gøre og hvad dårlige;beslutninger fører til. Ingen tvivl om at han er en mand, der har taget flest af sidste – altså dårlige beslutninger.. Et kæmpe talent men også et talent der ikke altid har taget den nemme vej – en ung mand der har ville gå sine egne vegne. Havde han ikke været som han er var han måske ikke nået så langt med sin fodboldkarriere, men beslutningerne har ikke altid være lige kloge eller særlig heldige.

Hans drive er enormt, når der var noget på spil, men faldgruberne er der mange af.

Læseren får et indblik i hans tidligste barndom frem til hvor han er nu. Han prøver i bogen at søge og give svaret på sig selv.

Og så er der mørket: Skuffelserne og din reaktion, når du bliver skuffet. Dit adrenalin fix, når fodbold ikke rækker. Flugten ind i skyggeland. Derinde, hvor fristelserne står i kø. Flaske efter flaske. Krop efter krop. jeton efter jeton. De dårlige råd og de endnu dårligere beslutninger. Pengene, som gør alle svage. Fortiden, der ikke vil give slip.

Lys og mørke. Jeg kender ikke andet. Sådan er mit liv. Før var det lyset der fyldte. Det gode. Jeg var den evige optimist. Det er jeg ikke længere. Ikke særlig tit. Det er en lang historie.

Min vurdering: Begge sider Nicklas Bendtler

Læs bogen og få et indblik i – hvorfor det gik som det gik. Hvorfor tager en ung mand valg der så tåbelige som de er – penge som bliver smidt rundt omkring   og hvem er manden bag?

Begge sider af Nicklas Bendtler er en god og ærlig biografi, som tager dig med ind under huden på fodboldspilleren.

Du kan se mere om Nicklas Bendtler på Wikipedia

Forfatter

Rune Skyum-Nielsen (f. 1978) er journalist og forfatter med speciale i portrætter. Som journalist har skrevet for bl.a. Information, Dagen, Jyllands-Posten og magasinet Ud & Se. Som forfatter fik han stor succes med bogen ‘Jakob var her’ om forfatteren Jakob Ejersbo.

Genre

Biografi

Fakta vedr: Begge sider af Nicklas Bendtler

Udgivet: 2019

Forfatter: Nicklas Bendtler i samarbejde med Rune Skyum-Nielsen

Forlag: Politikens Forlag

Sideantal: 392

Skriv et svar