Boganmeldelse af Vintermad

Beskrivelse
En kogebog der er basere på vinterens opskrifter. Kogebogen indeholder smagfulde og krydrede opskrifter – som både er til hverdag og et godt gæstemåltid. Vintermad indeholder 50 retter, der alle sammen passer ind i årstiden. Den første del af bogen indeholder opskrifter på lækre supper som spicy rødbedesuppe, hvidløgssuppe, kyllingesupper med koriander og galanga, kokossuppe med kylling, fiskesuppe med skaldyr mv. Samtidig er der små lækre retter som små spanske frikadeller, hvidløgskrydrede champignoner i sherry, russisk slat på spansk mv. der let kan spises sammen med de lækre supper.

Det andet afsnit omhandler hovedretter ala rødvinsbraiseret oksesteg, okseragout, ungarnsk gullasch, italiensk oksekødssuppe, bøf stroganoff, bøf bourguignonne mv. Alle retter der passer perfekt til den kolde tid.

Det tredje og sidste afsnit er et afsnit med sødt, hvor de lækreste søde sager bliver præsenteret. Her r noget for enhver smag lige fra citronmarengstærte, valnøddeparfait, safranmarcipankage med æbler til mocca eclair og nøddetærte.

Min vurdering
En dejlig bog med opskrifter som er inspirerende at lave om vinteren.

Alt i alt
en rigtig lækker bog med opskrifter hvis du mangler inspiration til god mad i vintertiden. Opskrifterne er til at gå til og tilbehør kan du selv varierer efter hvad du har lyst til.

Fakta
Forfatter:
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*