Til te hos Taleban forfatter Semi Jan

Andre Boganmeldelser

Til te hos Taleban forfatter Semi Jan
Til te hos Taleban forfatter Semi Jan

Til te hos Taleban forfatter Semi Jan omhandler Tv2s korrespondent Semi Jans oplevelser til verdens brændpunkter. I 2007 forlader Semi Jan Danmark for sammen med sin mand at bosætte sig i Pakistan, hvorfra hun opdaterer tv seerne om aktuelle begivenheder. Senere hvor verdens konflikter bevæger sig til Afghanistan flytter hun dertil. Her møder Semi Jan både taleban krigere, men finder også sin egen identitet og rødder. Hun rapporterer fra en verden fyldt af krig og terror, men samtidig også fra et sted hvor der er lyspunkter at hente. Hun prøver igennem sin bog at give læseren et indblik i den afghanske kultur og hvorfor konflikterne ser ud som de gør.

Til te hos Taleban er Semi Jans egen beretning om en evig søgen efter den anden side af historien. Om hvordan kampen mod terror påvirkede og forandrede de to lande i de skelsættende år, hun boede der. Og om at møde grænseløs gæstfrihed fra fremmede, der lever midt i en anden virkelighed.

Min vurdering af Til te hos Taleban forfatter Semi Jan

En virkelig inspirerende og god bog at læse. Du får som læser et indblik i en anden side af terrorens verden. Hvorfor er der nogle som begår så frygtelige handlinger og hvad betyder det for dem. Der er ikke nogle facit på historien, men en masse forskellige beskrivelser af hvordan livet også kan leves. Jeg ror det er forfatterens hensigt at give læseren et større forståelse af hvordan livet leves på disse kanter og hvorfor det er så svært set med vestlige øjne at rykke noget. Hvordan de pakistanske og afghanske traditioner er formet igennem mange årtier og hvad der binder befolkningen sammen.

Det er samtidig en bog der er skrevet med god humør, og hvor du som læser flere gange må trække på smilebåndet. Kulturen er anderledes og ægteskabstilbuddene flyver ofte let omkring.

Alt i alt

En bog der giver et fantastisk indblik i hverdagen for en korrespondent – samt bogen givet et rigt billedet af pakistansk og afghansk kultur

Her kan du læse TV2 nyhedsartikel om Semi Jan

Fakta
Forfatter: Semi Jan
Sideantal:
udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*