Boganmeldelse af Tarme i topform

Andre Boganmeldelser

Beskrivelse: En bog der med opskrifter leder dig hen til mere sundhed, energi og velvære. En bog der først har nogle afsnit omkring hvordan vores tarme styrer vores velbefindende. Bogen fortæller om hvordan tarmen har indflydelse på vores immunforsvar, hjerne, vægt mv. Det du spiser skal altså tilpasses tarmene. det skal være mad som er letfordøjeligt for tarmen. Derefter kommer der en masse forskellige spændende opskrifter, som alle har et sundt indhold. Der er opskrifter på alt fra mexicanske tortillas, ovnbagt laks, ovnstegt Poussin til bananbrød, muffins med brombær og havtorn, gulerods is, valnøddeknækbrød, vafler mv.

Bagerst i bogen er der en madugeplan for 4 uger af gangen.

Min vurdering: En spændende bog at gå i krig med. Jeg fik ikke læst alt om tarmene – da det er lang læsning og jeg gik lidt i stå undervejs. Men mange af de udpluk jeg fik læst var både relevant og interessant. Opskrifterne synes jeg så yderst spændende ud – og er helt sikkert nogle jeg gerne vil prøve med tiden.

Der er meget spændende indput til tarmens betydning for vores generelle helbred – eks “Resultatet er en stærk tarmslimhinde, der optager flere vitaminer, regulerer dit blodsukker og din vægt og sender feel-good signaler til din hjerne”. Jeg føler mig efter at have kigget bogen igennem klogere på tarmenes funktion og føler mig også bedre rustet når jeg tænker “Hvad skal jeg lave af mad i morgen”? En bog jeg klart vil anbefale at læse og kigge igennem bid for bid.

Bogen er skrvet af Irene Brøndum der er autoriseret klinisk diætist, Oluf Borbye Pedersen professor og forskningsleder på Novo Nordisk Fondens Metabolismecenter ved Københavns Universitet og Majbritt Louring Engell som har en bachelor i ernæring og sundhed, samt en master i træning og fitness.

Andre boganmeldelser

Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*