Boganmeldelse af Spis dig sund Morgenmad og Brunch

Beskrivelse
Spis dig sund Morgenmad og Brunch af Helle Kleist

Her er morgenmads bogen for dig der gerne vil spise sund morgenmad. Den er primært henvendt til brugere af vægtvogternes kostprogram, men kan med fordel også anvendes af andre. Bogen indeholder mange lækre opskrifter på hjemmelevede marmelader, sunde drikke, inspiration til morgenbordet, påskrifter på det gode brød, retter med æg mv.

En bog jeg virkelig gerne vil anbefale dig, hvis du er løbet tør for ideer til morgenmaden og har brug for inspiration. Opskrifterne er primært baseret på æg, mælkeprodukter, grød, frugt, grønt og lidt brød og de er alle lette at følge.

Der er ved hver opskrift kalorieberegning, så dem der ønsker et vægttab, kan følge med i hvad de spiser. Alle opskrifterne er beregnet til en person. Det kræver ingen specielle forkundskaber at kunne lave de enkelte retter og de er alle relativt lette at gå til.

Til alle opskrifterne er der nogle lækre billeder, som er super inspirerende, når du skal vælge hvilken ret du gerne vil lave. Der er samtidig trin for trin vejledninger, som gør opskriften let at følge.

Min vurdering
Der er samtidig opskrifter som er til god inspiration, hvis du står og skal lave en lækker brunch. Spis dig sund morgenmad og brunch er en bog jeg gerne vil anbefale dig, hvis du er på udkig efter ny inspiration til morgenmaden.

Alt i alt
En lækker bog med dejlige opskrifter til din morgenmad

Fakta
Forfatter: Helle Kleist
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*