Soldat i fremmedlegionen forfatter Tony Sloane

Andre Boganmeldelser

Soldat i fremmedlegionen forfatter Tony Sloane
Soldat i fremmedlegionen forfatter Tony Sloane
Soldat i fremmedlegionen forfatter Tony Sloane omhandler Tony Sloane der som ganske ung ind i den franske fremmedlegion. Her bliver han mødt med udfordringer som går lige til grænsen og ofte over. Tæsk, råben og skrigen bliver en del af hverdagen. ER du sej så klarer du den, er du ikke så går du under. Det handler om at sætte sig i respekt hos fjenden og fjenden er ikke altid en fremmed hær, men korporaler andre soldater kammerater mv. Den svage bukker under. Langsom opbygger Tony en styrke både fysisk og psykisk.

Bogen er samtidig en beretning om de mange forskellige motiver, der får både almindelige mænd og mænd med lig i lasten til at melde sig til fremmedlegionen. Hvordan deres skæbne bliver og hvad der fører dem frem.

Fra første færd med begynderundervisning, hvor kun de mest barske mænd består, til basistræningen på Korsika og senere til krigszoner i Afrika beskriver Tony Sloane den barske hverdag. Alt for fremmedlegionen og resten er ligegyldigt. Han respekterer undervejs over sine handlinger og ikke alt falder ud til handlinger han efterfølgende er stolt af.

Min vurdering Soldat i fremmedlegionen forfatter Tony Sloane

Jeg synes bogen Soldat i fremmedlegionen var spændende at læse og den gav mig et indblik i en helt anden verden. Samtidig fortæller den noget om hvordan nogle mennesker tager nogle helt andre valg end de fleste. Og den giver ikke en idylliseret forherliget indblik i det at være soldat, men fremlægger de barske realiteter om tæsk, vold og ydmygelser. En bog der er værd at læse, hvis du kan lide at læse om et liv på kanten.

Alt i alt en yderst spændende og lærerig bog om Fremmedlegionen
Forfatteren:

Tony Sloan er født i 1970 i England. Hans opvækst er turbulent og som 18 årig blaffer han til Frankrig, uden formål. Han får en pludselig indfald om at melde sig til fremmedlegionen, og derfra tager begivenhederne i hans liv fat.
Efter den obligatoriske femårs kontrakt i Legionen var overstået, blev han optaget i British Parachuta Regiment og har været udstationeret i Nordirland, på Balkan, Sierre Leone og Afghanistan. I dag arbejder han for et internationalt security firma.

Fakta:
Forfatter: Tony Sloane
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*