Boganmeldelse af Pop Cakes af Clara O´Connell

Beskrivelse
Pop Cakes af Clare O´Connell. En bog med 25 opskrifter med lækre kager på pind, som får kagen til at minde om en slikkepind. Bogen er primært for voksne og større børn, der kan lide at være kreative med deres kager og give dem et flot udtryk.

Først i bogen er der en indledning med hvilket udstyr du skal bruge, for at kunne lave disse cup cakes. Den største del af ingredienserne kan købes i almindelige butikker, mens nogle af tingene skal købes i speciel forretninger. I bogen er der angivet 3 hjemmesider, hvor disse ingredienser kan købes, en af hjemmesiderne er forfatterens egen.

Til hver kage er der billeder, som anviser hvordan cup cakes skal se ud, når de er færdiglavede. Der er samtidig trin for trin anvisninger, der gør den enkelte opskrift let at følge.

Kan man følge opskrifterne får man dog nogle rigtig flotte kager, som kan gøre festen til et helt kageshow.

Forfatteren er indehaver af et bageri i London. Igennem sin tid i forskellige bager forretninger, har hun som hun selv nævner i forordet på bogen, fået en vis sans for at pynte og dekorere kager.

Der er opskrifter på forskellige pop cakes som klassisk popcake, kranie popcake, panda popcake, babushka popcake, tand popcake, snegl popcake, pingvin popcake, monster popcake og mange flere.

Min vurdering
En dejlig bog med nogle sjove kager på pind.

Alt i alt
Gode opskrifter med nogle sjove kager

Fakta
Forfatter: Clara O´connell
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*