Kvinderne på Slottet forfatter Jessica Shattuck

Andre Boganmeldelser

Kvinderne på Slottet forfatter Jessica Shattuck
Kvinderne på Slottet forfatter Jessica Shattuck

Kvinderne på slottet forfatter Jessica Shattuck er historien om tre kvinder hvis liv på dramatisk vis flettes sammen efter anden verdenskrig er slut. Marianne Von Lingenfels som selv er enke efter en modstands mand, har givet et løfte om af hjælpe andre enker efter modstands mænd. Hun åbner sit slot for to andre enker, men ikke alt er som det ser ud til at være. Samtidig må Marianne erkende at den hjælp hun gerne vil give ikke altid er lige påskønnet. Kvinderne har hver deres historie og hver deres hemmeligheder. Det er ikke alle hemmeligheder som bør se dagens lys. Men i sidste ende er det altid svært at holde fortiden lukket.

Min vurdering af Kvinderne på Slottet forfatter Jessica Shattuck

En bog for dig som godt kan lide at læse om kærlighed og drama. Den giver samtidig et indblik i efterkrigstidens Tyskland, og at ikke alle de valg som er blevet taget under krigen er lige velovervejede. Den giver samtidig et indblik i det enkelte menneskets muligheder når verden står i flammer. Det er også en bog om at man altid tager et valg, men ikke alle valg er lige lette at tage.

Antal hjerter</5>
Jeg har givet bogen 4 hjerter ♥♥♥♥ - fordi jeg egentlig ikke fandt bogen alt for spændende. Den prøver at give et billedet  af efterkrigstidens Tyskland - men jeg synes dette billedet falder lidt til jorden i nogle urealistiske scenarier. På den anden side kræver bogen ikke den helt store koncentration at læse og kan let læses uden læseren behøves sætte sig ind i alt for meget.

Alt i alt en bog om kvinder i efterkrigstidens Tyskland. Den henvender sig mest til kvinder der kan lide at læse kvindebøger.

På kan læse mere om forfatteren på engelsk på Wikipedia.

Fakta
Forfatter: Jessica Shattuck
Udgivelsesår: 2017
Side antal: 382
Forlag: Lindhardt og Ringhof

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*