Boganmeldelse af Kreative ferieideer til en sjov sommer af Lene Nissen

Kreative ferieideer til en sjov sommer af Lene Nissen.

Beskrivelse
Her er en do it yourself bog, som ideholder kreative ideer til kommende projekter du selv kan lave her til sommer. Så har du en kreativ spirit er dette bogen til dig. Bogen indeholder projekter som støb lys i sommerens skaller, syltetøjsglas i nye klæder, funky drømmefanger med fjer. Alt i alt er der mange kreative ideer. som du selv kan gå i gang med.

Alle projekterne er sammensat af ting du normalt støder på om sommeren – såsom materialer fra skov og strand, fx strandskaller, smulle sten, fjer, vilde blomster og hyldens smukke flor. Det sidste fordi der sidst i bogen, er forskellige forslag til hvordan du kan bruge hyldeblomsten, til fx saft, hyldeblomstmojitos, hyldeblomstmuffins med rabarber mv.

Bogen omhandler også DIY møbler til uderummet.

Der er trin -for – trin anvisninger til alle de kreative ideer, hvilke gør dem lette at følge. Det er dog også muligt selv at bygge videre på de enkelte projekter. og derved gøre projektet til dit eget. Alle projekterne er markeret med sværhedsgrader og der er projekter til alle niveauer, både lette og svære. Der er samtidig flotte billeder til de mange projekter.

Forfatteren Lene Nissen både laver og skriver DIY projekter til aviser, ugeblade og forskellige magasiner. Hun har tidligere arbejdet som designer i modebranchen, hvilket skinner igennem i hendes projekter. Hun kan ses på bloggen blog.peekaboodesign,dk, hvor der også er andre af hendes kreative projekter.

Forfatterens indledning på bogen Kreative ferieideer til en sjov sommer lyder som følgende:

I denne bog vil jeg guide dig til en inspirerende sommer med masser af DIY. Det gode ved DIY projekter er, at to ting aldrig er ens, og det skal de heller ikke, for det unikke opstår nemlig, når du sætter dit personlige præg på projektet. Se denne bog som inspiration og tag udgangspunkt i ideerne, men gå gerne dine egne vegne.

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*