Boganmeldelse af Hey! Det er hjemmelavet konfekt

Beskrivelse
En bog med masser af hjemmelavet konfekt. Der er opskrifter på lækre varme chokoladepinde, Nougatflakes, Træstammer, krydrede chokotrøfler, kanonkugler, børnekonfekt, brændte mandelkugler mv.  Opskrifterne kan bruges til men er også rigtig lækre at gøre brug af resten  af året.

Bogen er fyldt med 50 både nye og almindelige kendte opskrifter på alverdens konfekt. De fleste af opskrifterne er helt almindelige og enkelte. De ingredienser som er brugte kan købes i de fleste supermarkeder. Dog er der enkelte opskrifter, som kræver ingredienser som lidt over det sædvanlige.

I bogen Hey! Det er hjemmelavet konfekt! er der flotte illustrerede billeder i farver – samt en vejledning til hver opskrift. Bagerst i bogen, forefindes der opskrifter som er gode at lave sammen med børn. Der er også et afsnit om hvordan man eksempelvis laver drys af bær og nødder. Der er desuden en liste over gode indkøbssteder, samt forskellige webshops.

Forfatteren Julie Hey har firmaet Mad og Mere og er desuden madskribent på ugebladet Søndag. Hun er også underviser i gastronomisk teambuilding og er ambassadør for Madskolerne i Danmark.

Bagerst på bogen står der: Tag børn og bedsteforældrene med i køkkenet og lav nem og lækker konfekt med råvarer. bla. fra supermarkedet. Brug fantasien og lav flotte og farverige drys af blendede nødder, tørrede blomster, frugter eller bær. Få inspiration og gode tips til chokoladeovertræk, pynt og farverig drys til din hjemmelavede konfekt.

Alt i alt
En bog med lækker konfekt – Findes der noget som smager bedre?

Fakta
Forfatter:
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*