Boganmeldelse af Grill og sommermad

Andre Boganmeldelser

Beskrivelse
Grill og sommermad fra Karolines køkken. Her er alle tiders kogebog hvis du ønsker at lave noget god grillmad her til sommer. Bogen er bygget op på skønne danske sommerafgrøder og giver inspiration til dem der gerne vil lave med danske grøntsager, bær og frugt. Der bliver især gjort meget ud af at lave mad med hvide og grønne asparges, nye ærter, kartofler og majs, mylderet friske krydderurter fra køkkenhaven, rabarber, hyldeblomst og en stor mangfoldighed af bær.

Der er først i bogen en reference med indhold – som viser en udførlig beskrivelse af hvordan bogen er opbygget. Der er bl.a. forest et indhold med 17 praktiske ting til grillen. Derefter hvordan frugt og grønt bliver sprøde og lækre på en grill.

Derefter kommer der et afsnit med tilbehør til grillmad – dette er eksempelvis opskrifter på varm kartoffelsalat med gulerødder, grillet fennikel med smør, revet ost og ristede nødder eller sommer colechaw med rygeost – samt mange andre opskrifter.

Derefter kommer der et afsnit med hovedretter og enkelte forretter. I alt er der ca. 49 hovedretter at vælge imellem. Der er et bredt spænd lige fra stuvet lammegryde med dild og rejer, hakket oksekød på spyd med auberginetoast og tomatsalsa til grønærtesuppe med mynte og karryflødeskum.

Til sidst er der et afsnit med sødt – som rummer en masse dejlige opskrifter på desserter og andet der kan spises efter hovedretten. Her er alt lige fra lækre opskrifter med rabarber, opskrifter med hyldeblomst, opskrifter med sommerens bær til opskrifter med blommer, hyben og andet frugt, samt koldskål i forskellige variationer. Der er desuden et afsnit med is og kolde drikke.

Min vurdering
En bog der virkelig er lækker og indbydende. Jeg er sikker på at denne bog indeholder opskrifter for enhver der kan lide at lave god mad i sommeren.

Den indeholder samtidig flotte billeder og veludførte opskrifter til de enkelte retter.

Alt i alt
En god bog, hvis du skal have noget lækkert mad på grillen her til sommer

Fakta
Forfatter:
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*