Forført af livet af Frederik Fetterlein

“Frederik, du og jeg funker bare slet ikke mere. Jeg er alene med vores søn. Du er aldrig hjemme og knepper rundt som Duracell kaninen” Saselina – ekskæreste

“Mr. Fetterlein, jeg hæver bare dit limit. Ingen problemer. Du kan bare bruge løs.” – Bankrådgiver, Monte Carlo

“Hun lavede et par baner på glas bordet og så sniffede jeg ind ad første næsebor – og så det andet” – Frederik Fetterlein

Her er den sandfærdige historie om Tennisspilleren Frederik Fetterlein, skrevet af Frederik Fetterlein i samarbejde med Peter Bennett.

Bagsiden af bogen indledes således:

Jeg vil fortælle dig om det liv jeg har levet, og lukke dig ind i en verden af ufatteligt rigdom, at man ikke tror det er muligt. Du vil møde verdens rigeste kvinder som jeg var tæt på at gifte mig med. Du vil møde et virvar af mennesker, som jeg tog stoffer med. Du vil møde et hav af groupies, som jeg har dyrket sex med. Du vil komme med på den røde løber, til ekstravagante fester i Monte Carlo, St. Tropez og hemmelige natklubber i London og til de største nedture i mit liv, som da jeg ikke kunne få forholdet til mine børns mødre til at fungere.

Fetterlein skriver således om hele sin flavoriante livsstil. Om hvordan det er at leve et liv på 1. klasse uden at være født til det. Han skriver om at leve sit liv over evne og om at bedrage de kvinder som han har elsket mest. Han liv har været med kærester i Danmark, elskerinden i Monaco, Call girls mv.

Penge har der været nok af qua sit liv som Tennisspiller og model. Samtidig har hans omgangskreds bestået af sheiker, rigmænd, kvinder uden et gran af økonomiske problemer. Og hvis der i nogle tilfælde ikke var nok penge på kontoen, krævede det bare en opringning til banken for at få hævet kassekreditten. En weekend kunne nemt koste 200.000 kr.

Samtidig rummer bogen også en historie om den dreng, som gerne vil anerkendes og beundres. Igennem Tennis får han en værdi og kommer væk fra hjemmets problemet.

Bogen indeholder desuden en evaluering af hvorfor hans liv har udformet sig i den retning det har og bagsiden af medaljen – nemlig hans opvækst.

Min vurdering

Først tænkte jeg vorherrebevares. Hvem kan synes det er interessant at læse en biografi om en mand, der har været alle sine ekskærester utro, brugt penge som et svin og som fuldstændigt har misbrugt sit eget liv og talent. Men men men – alle har jo hver sin livshistorie og hvem kan dybest set skrive den perfekte biografi om sig selv. Er livet ikke lidt sjovere med mennesker der ikke er så perfekte og som heller ikke prøver at give udtryk for at være det.Så læs bogen – og lad dig forføre.

Alt i alt

En bog om Sex, Drugs og Tennis – tilsat en masse penge

Antal hjerter

💚💚💚

Bogen får 3 hjerter af 6 mulige – for at være både sandfærdig og underholdende.

Forfatter

Frederik Fetterlein i samarbejde med Peter Bennett. Peter Bennett (f.1966) er journalist og har arbejdet for bla. Nordisk Film TV, Ekstra Bladet og Billed Bladet. Han har skrevet bøgerne Jernhårde ladies (Parlando, 1996), Den perfekte date (Adele Publications, 2005), Lær at ride med Tina Lund (Lindhardt og Ringhof 2009) mv.

Indlæg som kan have interesse for læseren

Wikipedia vedr. Frederik Fetterlein

Genre

Biografi

Fakta

Sideantal: 288
Forlag: Bladkompagniet
Udgivelsesår: 2011