De syv søstre forfatter Lucinda Riley

Andre Boganmeldelser

De syv søstre forfatter Lucinda Riley
De syv søstre forfatter Lucinda Riley

De syv søstre forfatter Lucinda Riley er den første bog i serien De syv søstre. Denne bog omhandler den ældste søster Maia, som søger sine biologiske rødder. Hun er adopteret sammen med sine adoptiv søstre af mangemillionæren Pa Salt. Efter hans død får hver af søstrene en ledetråd til hvordan de skal finde deres ophav. Maias ledetråd fører hende til den anden side af jorden, til en forfalden herskabs villa i Rio de Janairo i Brasilien.

Rio 1927 - Den unge Izabela Bonifacios skal giftes ind i et arrangeret ægteskab. Dette for at opfylde hendes fars drøm om at familien bliver en del af aristokratiet. Før brylluppet tager Izabela på en rejse til Paris. En rejse der for altid ændrer hendes liv.

Min vurdering af De syv søstre forfatter Lucinda Riley

Først tænkte jeg, at det her er en af disse kvindebøger med romantisk kærlighed, som jeg aldrig kommer igennem. Men så tog begivenhederne fart og jeg blev faktisk fanget af historiens gang. Især historien om Izabela og hendes skæbne fandt jeg interessant. Så kan du lide "kvinde bøger", som også  har noget interessant indhold, vil jeg anbefale denne.  Izabelas skæbne er ikke den sædvanlige kærligheds historie.

Mais skæbne fandt jeg dybest set ret ligegyldig eller ikke specielt fængende. Men måske der i de næste romaner kommer lidt mere forklaring på hvem de syv søstre er og hvorfor de er blevet adopteret. Denne bog synes jeg ikke giver den store forklaring.

Antal hjerter

Så jeg giver denne boganmeldelse af de syv søstre af Lucinda Riley 5 hjerter ♥♥♥♥♥, mest pga Izabelas interessante skæbne.

Alt i alt en dejlig kærlighedshistorie

Forfatter Lucinda Riley er en irsk født forfatter. I 2010 udkom hendes første roman "Orkideens hemmelighed", som blev en bestseller. Siden er hendes succes steget yderligere. De syv søstre er del af en række romaner, som er planlagt ud i fremtiden.

Du kan læse mere om forfatteren Lucinda Riley på Wikipedia

Fakta
Forfatter: Lucinda Riley
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*