Boganmeldelse Undskyld Jeg blander mig Lisbet Dahl

Andre Boganmeldelser

Undskyld Jeg blander mig Lisbet Dahl
Undskyld Jeg blander mig Lisbet Dahl
Boganmeldelse Undskyld Jeg blander mig Lisbet Dahl

Lisbet Dahl har skrevet sin bog nr. 2 om hendes liv. En virkelig god bog i mine øjne – især fordi jeg elsker Lisbet Dahl. Hun er Rapkæftet, siger sin mening, lever sit liv uden at skelne til hvad andre siger. Hun er dygtig til mit job (Hvem har ikke set Cirkusrevyen og elsker den?). Hun er usnoppet og har levet sit liv fyldt ud med masser af oplevelser. Pga af alle disse elementer – ja så synes jeg hendes erindringer og hendes livserfaring er værd at læse om. Hun har virkelig noget at give af, når man som læser begiver sig ud i at læse hendes bog.

Jeg er vild med hendes spiritueller univers. Sikken en dejlig måde at se på livet på.

Bagerst på bogen står der:

Lisbet Dahl har livet igennem stolet på sin intuition. På scenen, hvor hun har stået igennem mere end 50 år. Og i privatlivet, der har budt på dramatiske op og nedture,

I denne bog fortæller hun bramfrit og humoristisk om sit utrafitionelle liv og deler ud af alt det, tilværelsen har lært hende på godt og ondt. Om at vokse op med en alenemor – og selv blive en. Om de skiftende mænd, hun har elsket og mistet. Om sin karriere som skuespiller og instruktør. Og om at finde sig til rette som 71 årig, omgivet af sine fem børn, syv børnebørn, en godmodig broholder og den store revyfamilie på Bakken.

Undskyld, jeg blander mig er en levende, livsklog bog om at lytte til sin indre stemme og klare sig igennem tilværelsen uden at lade sig tynge af fortrydelse, eller af hvad andre mener.

Min vurdering af Undskyld Jeg blander mig Lisbeth Dahl

Vil du gerne læse en sjov bog af en livsklog kvinde, som samtidig har oplevet en masse med et rigt liv og en spændende karriere. Ja så er dette bogen for dig. Den er både sjov og humoristisk.
Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*