Boganmeldelse Skyggezone Arne Dahl

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Skyggezone Arne Dahl
Boganmeldelse Skyggezone Arne Dahl

Boganmeldelse Skyggezone Arne Dahl

Skyggezone af Arne Dahl omhandler Sam Berger der arbejder for kriminalpolitiet. I en række sager hvor unge piger er forsvundet, mener Sam Berger, at der er en seriemorder på spil. Dog har han svært ved at overbevise andre i politiet om sine holdninger. Han indgår ad snørklede omveje et undercover samarbejde med Sapo agenten Molly Blom. De har en fælles fortid, som også omhandler mistænkelige personer. Dog er der også pile som peger i retning af at Sam Berger, som selv har noget at skjule.
Bogen afsløret senere et helt komplot omkring hvordan de unge piger er forsvundet. og trådene bliver viklet ud og ind med hinanden. Historien tager endnu en drejning da Sam Bergers kone også viser sig at have en andel i historien. På hvilken måde vil jeg dog ikke afsløre.

Min vurdering: Boganmeldelse Skyggezone Arne Dahl

Spændende og til tider også en uhyggelig bog, men så er det heller ikke værre. Meget af bogen går med en masse snak og teorier frem og tilbage – dog er der også spændende punkter, hvor læseren får et indblik i morderens uhyggelige og skræmmende verden. Det er heller ikke noget, som er som læseren tror det er. Sam Berger sidder inde med en masse viden, som først fremkommer senere i bogen. Bogen er nok en meget klassisk politibog, hvor ledelsen vanskeliggøre arbejdet med sagen og kriminalassistenten må tage sagen i egen hånd. Bogen er meget i stil med mange andre svenske krimi forfattere.

Antal hjerter:

Jeg giver bogen 4 hjerter ♥♥♥♥, for både at have flere spændings momenter, men samtidig at være lidt langtrukken at læse. Det er helt klart en bog der lægger op til at læseren skal læse toéren i serien, da der er mange spørgsmål, som forbliver ubesvaret.

Alt i alt: En god og spændende bog – med lidt for meget snak her og der.

Du kan læse mere om forfatteren og hvilke bøger han har skrevet på Wikipedia.

Fakta:
Forfatter: Arne Dahl
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*