Boganmeldelse Se mor, jeg danser Puk Elgaard

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Se mor, jeg danser Puk Elgaard
Boganmeldelse Se mor, jeg danser Puk Elgaard
Boganmeldelse Se mor, jeg danser Puk Elgaard

Se mor, jeg danser forfatter Puk Elgaard: Puk Elgaard kendt fra tv fortæller om sit liv med alkoholiske forældre. Hun fortæller om mødet med indianerne, som hjælper hende videre. Hele hendes baggrund og den skæbne som hendes familie deler er et udslag af den ulykkelige hændelse i hendes familie. Hendes søster døde nemlig som ganske ung og Puk blev født som erstatningsbarnet.

Forældrene kom sig dog aldrig over den sorg det var at miste deres barn. Sorgen kom til udtryk ved et ekstremt alkoholmisbrug og en mur af tavshed. Den tavshed har haft den betydning for Puk, at hun i lange perioder af sit liv har være ramt af angst. Hun har haft svært ved at forstå og tilgive de valg hendes forældre traf. Samtidig har hun ønsket at lære og give noget andet videre til sit barn.

Den tager sit udgangspunkt i Puks besøg hos Indianerne hvor hun får tilgivet alt det svære, går igennem først barndommens fase, ungdommens og voksenslivet for til sidst at hylde visdommen. Hun ender med at få et Indiansk navn.

Min vurdering: Boganmeldelse Se mor, jeg danser Puk Elgaard

En god og lærerig bog, som fortæller hvad pris tavsheden kan have. Bogen er samtidig let lært – jeg fik den læst på et par timer. Den kræver ikke det store af dig, men er værd at tænke over bagefter. Bogen er et skræmmende billedet på hvilken pris tavshed kan have og hvor meget det betyder at tale sammen også om alt det der er svært.

Alt i alt en bog der giver et billedet af hvordan virkeligheden også kan være.

Puk Elgård er født i 1968 og har siden sin tv debut i 1995 været en af landets mest populære værter på hele Danmarks Radio og TV2. I dag er hun vært på weekendudgaven af Gomorgen Danmark på Tv2 og har siden 2012 været redaktør af brevkassen Kære Puk i Familie Journalen.

Du kan læse mere om Puk Elgaard på Wikipedia.

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*