Boganmeldelse Outlander Diana Gabaldon

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Outlander Diana Gabaldon
Boganmeldelse Outlander Diana Gabaldon
Boganmeldelse Outlander Diana Gabaldon

Outlander forfatter Diana Gabaldon: Da Claire efter Anden Verdenskrig er på bryllupsrejse i det skotske højland og en tidlig morgen alene ude, går hun gennem en kløvet sten i en oldtidsstenskreds. Det sender hende på en tidsrejse til 1743, hvor hun havner midt i en skotsk klan og inddrages i farefyldte, fandenivoldske eventyr.

Hun både mistænkes for at være spion samt tvinges til at blive gift med den unge soldat, Jaimi. Men som tiden den går, falder hun mere og mere til og føler sig dybt splittet mellem at forsøge at vende tilbage til sin egen tid - og blive i det skotske højland, hvor farerne lurer alle vegne.

Min vurdering: Boganmeldelse Outlander Diana Gabaldon

En kæmpe lang fortælling på 750 sider. En god og spændende fortælling, men ærligt indrømmet historien kunne efter min mening godt have været kortet ned. Meget af handlingen synes jeg kørte i ring. Da den første spænding i bogen havde lagt sig, blev den mere til en kærlighedshistorie mellem hovedpersonen og Jamie. Lidt kedelig læsning synes jeg, eller også er jeg bare blevet for gammel til at læse den slags. Jeg vil vurdere det til at være en god historie for kvinder der godt kan lide kærlighedshistorier. Jeg manglede selv noget mere handling, noget mere spænding, flere intriger og et mere spændende persongalleri.

Jeg synes dog forfatteren har beskrevet 1700 tallet på en spændende og interessant måde . Efterhånden som kærlighedshistorien skrider frem, bliver det efter min mening mere og mere kedelig læsning. Men igen kan man lide en god kærlighedshistorie, så er dette bogen for dig.
Så god fornøjelse til dig som er romantiker. Det vil være en bog for dig.

Outlander af Diana Gabaldon kan også ses som serie eks. igennem HBO og viaplay. Serien har fået meget ros, og det kan jo være den er mere spændende som tv serie.

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*