Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk

Andre Boganmeldelser

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk
Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk
Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk. Nogle blogs har enormt succes – andre er på et mindre niveau som denne :-). Bloggen valdemarsro.dk af Ann Christine Hellerup Brandt er en af de blogs som virkelig har succes – hver måned har bloggen ca. 225.000 unikke læsere. Et enormt antal for en dansk blog. Bogen her er udgivet som et supplement til bloggen og indeholder opskrifter til familien både morgen, middag og aften. Den er fyldt af gode ide til hvordan du nemt kan gøre mere ud af hverdagsmorgenmaden. Så du må en enkelt og overskuelig måde får gjort mere ud af din morgenmad, uden det behøves at koste i tid og penge. Der er samtidig forslag til sunde madpakker, som er lette at gå til. Det kræver ikke det helt store med lidt struktur kan du sagtens lave en madpakke som er både sund og lækker, uden mere forbrug af tid end normalt.

Der er desuden opskrifter på lækre middagsretter som er nemme og velsmagende for hele familien.

I denne bog har Ann Christine samlet alle sine favorit opskrifter og krydret dem med små glimt fra hverdagen. Der er tale om lækker og sund mad, som tiltaler de fleste, og som er overkommelig i en travl børnefamilies hverdag.

Min vurdering af Opskrifter og små glimt af hverdagslykke fra Valdemarsro.dk

Opskrifter og små glimt af hverdagslykke er god bog med mange fine og lækre opskrifter. Den er værd at kigge igennem, for at se om du kan få noget inspiration i hverdagen. Hendes blog er også et besøg værd. Her gemmer der sig ligeså meget inspiration og kreativitet omkring opskrifter, som der gør her i bogen.

Alt i alt

er du fan af hendes blog, så er du også blive godt inspireret af denne bog.

Ann Christine Hellerup Brandt oprettede i 2007 mad og livstilsbloggen valdemarsro og er nu (siden 2012) fuldtidsblogger.

Forfatter: Ann Christine Hellerup Brandt
Udgivelsesår: 2014
Sideantal: 210
Forlag: Nyt Nordisk ForlagAndre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*