Boganmeldelse Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface Inger Weile

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface Inger Weile
Boganmeldelse Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface Inger Weile
Boganmeldelse Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface Inger Weile

Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface forfatter Inger Weile: Inger Weile levede som ung et vild liv med Spies, Sjakalen og Scarface. På en eller anden måde fik hun bragt sig i situationer hvor hun mødte og levede med disse mænd. Inger var 18, men meget mere end en morgenbolledame. Hun forelskede sig i mennesket bag millionæren. Og kærligheden var gengældt: Simon Spies udråbte denne kønne pige med det evige smil til sin kommende kone. Men Inger fik nok af frigjortheden i Simons harem.

Med kærestesorg i hjertet drog hun videre til Paris, hvor hun ved skæbnens spil møder en charmerende mand. Hun forelsker sig, dater, går ud om natten med denne mand, uden at lægge mærke til hans mørke side. På intet tidspunkt stiller hun spørgsmålstegn ved hans gøren og laden – hun aner ikke at hun dater en af verdens største forbrydere, nemlig Sjakalen.

Hun tager videre til de farverige Californien, lever det vilde liv som luder med narko og mænd – for til sidst at sende som narko barons kone.

Hun beskriver sit liv set indefra – uden at dømme eller fordømme andre. Hun er klar over sin egen naivitet og hvilken betydning hendes dømmekraft af haft på hendes liv. Men og det kan man ikke tage fra hende – Hun har levet livet. Mærket rigdommens sus og mørkets smerte. Hun reflekterer og beskriver – intet er udeladt.

Min vurdering: Boganmeldelse Mit liv med Spies, Sjakalen og Scarface Inger Weile

Højt at flyve: Alt var rosenrødt mellem Simon og mig, da vi vinkede farvel på conair flyet på New Zealand. Vi var forelskede, men en slange havde hvæset i Paradis. Undervejs på vores rejse havde vi mødt en dansk pige, som var på min alder og som ikke skjulte sin interesse i Simon. Jeg var vant til konkurrence og jeg vidste, at Simon var let at lokke, men i dette tilfælde kunne jeg ikke skjule min jalousi. Det smigrede Simon at jeg var jaloux. Men det irriterede ham, hvis det blev for meget. Det slap vi for i første omgang, da vi fløj videre. Men det var en stakket frist.

Dybt at falde: Jeg råbte til min mor, at hun skulle blive under sengen mens jeg selv kastede mig over Lucio. Det var blod overalt. Han blødte fra halsen og hans ene bukseben var sølet ind i blod. Jeg var helt hysterisk og kunne slet ikke tænke klart. Var han allerede død? Ville de tre komme tilbage og gøre arbejdet færdigt? Hvem det var der havde sendt en dødspatrulje ud til vores hjem, var ingen af os i tvivl om.

Læs bogen og få et indblik i en verden du normalt ikke kender som almindelig dansker.
Bogen af Inger Weile – er en bog der er underholdende og tankevækkende at læse.

Bladet Femina har skrevet en fremragende artikel om Inger Weile.

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*