Boganmeldelse Lev mere og kæmp mindre Maria Juhl

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Lev mere og kæmp mindre Maria Juhl
Boganmeldelse Lev mere og kæmp mindre Maria Juhl

Boganmeldelse Lev mere og kæmp mindre Maria Juhl

Lev mere og kæmp mindre forfatter Maria Juhl tager dig med på Maris rejse fra et sit liv i Danmark med en begyndende depression til et liv med glæde og kampgejst. Maria lever på overfladen det perfekte liv, med et godt studium, venner mv. men føler hun mangler noget i hverdagen. Hun på begynder et studium ind i ayurvedaens verden – hvor hun kommer i kontakt med sit indre og sine kerneværdier. Bogen kommer med en masse beskrivelser af hvordan du bringer dit liv i balance igennem ayurveda.

Min vurdering: Boganmeldelse Lev mere og kæmp mindre Maria Juhl

En interessant bog – hvor man kan tage det man kan bruge. Da jeg ikke selv har interesse i at leve et liv med ayurveda, har jeg alligevel gennemlæst bogen, og synes meget af det er ganske interessant og noget af det har jeg bare ladet passere, da jeg synes det var lidt forhippie agtigt til mig. Men jeg er sikker på at bogen kan bringe inspiration til mange og den rummer nogle interessante pointer. Så har du interesse i eller lysten til at ændre på dit liv, så kan denne bog være en start til noget helt andet.

Alt i alt en bog hvor Maria Juhl videregiver sit kendskab til ayurveda igennem hendes beskrivelse af ayurveda set fra et nordisk perspektiv. Hun videregiver samtidig modet til at gøre noget andet. Noget helt andet og noget du sikkert ikke har prøvet før. Så kan jo læse bogen og se om du kan lade dig inspirere.

Hvem er Maria Juhl og hvad kan hun bidrage med

Hendes hjemmeside er: Maria Juhl her om du læse mere om hendes kamp og hvordan hun fik modet til at leve mere og gøre noget andet med sit liv.

Fakta
Forfatter: Maria Juhl
Udgivelsesår: 2017
Side antal: 205
Forlag: AronsenAndre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*