Boganmeldelse Kongens efterfølger Matthew Arlidge

Andre BoganmeldelserBoganmeldelse Kongens efterfølger Matthew Arlidge

Kommissær Helen Grace har oplevet mange tragedier i sit liv, da der blev fundet et lig i en S/M natklub i Southampton, kommer døden pludselig alt for tæt på.

Helen skjuler sin personlige forbindelse til offeret – og et dobbeltliv, der bør hemmeligholdes for enhver pris. Hun bliver so besat og sætter sine folk på arbejde i døgndrift for at efterforske hvert sit spor.

Da morderen slår til igen, slider det ikke kun hårdt på Helen, men også på hendes medarbejdere. Bølgerne går højt på stationen, venskaber kommer under pres, og Helen står over for et umuligt valg.

Skal hun bekende kulør og miste kontrollen over sagen? Eller skal hun dække over sine mørkeste hemmeligheder og risikere at blive fanget i spindet?

Uanset hvad hun gør, holder morderen ikke inde før sandheden bliver afsløret: Der findes en skæbne værre end døden. Bogen er en 5. i serien, men kan læses uafhængig af de andre bøger i serien.

Min vurdering: Kongens efterfølger Matthew Arlidge

En af disse bøger jeg vil kalde femi-krimi. Krimien er god, men ikke det jeg vil kalde en hårdkogt krimi, mere over i den bløde genre. Læseren hører en masse om S/M miljø og følger intenst med i opklaringen af mordet, men på intet tidspunkt synes jeg den er virkelig spændende.

Jeg sad ikke med en følelse af gerne at ville vænne næste side i bogen, men måske jeg også bare synes de her femi krimier er lidt kedelige. Jeg var mere underholdt af at læse om S/M miljøet end jeg var af at høre om mordet og opklaringen af det samme mord.

Så har du brug for lidt let underholdning, så er dette sikkert en udmærket bog. Men skal det være virkelig spændende, så vil jeg anbefale dig at læse en anden krimi bog.


Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*