Boganmeldelse Julebogen af Sabine Lemira

Andre Boganmeldelser
Boganmeldelse Julebogen af Sabine Lemira

Beskrivelse: Julebogen som giver gode ideer til både pynt, gaver og mad. Bogen indeholder gør det selv projekter både til de mindste (2-3 år) og større børn. Så hele familien sammen kan lave forskellige juleprojekter. Der er mange gode forslag til hjemmelavede juletræer, pakkekalendere, små pyntegenstande du kan hænge op mv.
Bogen rummer samtidig lækre opskrifter på god mad til julefest – såsom salat med appelsin, minipizzaer, Chokolade juletræ mv. Der er opskrifter af en hver slags som smager godt og som hører julen til.

Bagerst på bogen står der:
Julebogen er en inspirationsbog for børn og voksne. Bogen giver ideer og inspiration til hyggelige ting, som man kan fordybe sig med sammen. I den travle juletid med mange sociale arrangementer, er det rart også at finde til både god julemad, bagning, konfekt og kreative projekter.

I denne bog finder du masser af klippe klistre ting, opskrifter på klassisk julebag og andre gode tips til gaver, man selv kan lave.

Julen er for de fleste meget personligt og fuld af faste traditioner. Jeg håber alligevel, at ideerne i denne bog vil inspirere og passe til jeres personlige jul.

Fakta
Forfatter: Sabine Lemira
Udgivelsesår: 2010
Side antal: 110
Forlag: Forlaget Carlsen

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*