Boganmeldelse Ingemannsland Peter Ingemann

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Ingemannsland Peter Ingemann
Boganmeldelse Ingemannsland Peter Ingemann
Boganmeldelse Ingemannsland Peter Ingemann

Peter Ingemann uddannet journalist og vært på Hammerslag. han fortæller i denne biografi om sin opvækst med en alkoholisk far med trang til mange damer. Faderen har samtidig evner for at lave en god handel og tabe det hele på jorden igen. Et kaotisk liv som ender med et selvmord i en kælder.

Ingemann fortæller historien lige fra den startede. Hans forældres opvækst, hvorfor tingene blev som de blev og hvordan det er at vokse op i så kaotiske forhold.

han fortæller det hele både med ømhed og med humør - hvordan det er at vokse op blandt farverige personer og være i en kernefamilie som langsomt men sikkert er ved at gå i opløsning. Det er en historie om at se sine egne dæmoner i øjnene. men det er også historien om en lille dreng, der aldrig holdt op med at holde af og se op til sin far. Og som voksen omsider siger fra og finder sig selv.

Boganmeldelse Ingemannsland Peter Ingemann

En fantastisk beretning om at det kan lade sig gøre at løsrive sig fra selv de mest kaotisk og roede forhold. En historie der er værd at læse, for kan man komme igennem sådan en barndom, så kan man meget her i livet.

Samtidig er det en fortælling om hvor grimt det kan gå, med for stor en trang til alkohol og hvor ødelæggende en dårlig opvækst kan være.

Bagerst på bogen står der:
Drama savner jeg ikke. Det har der været nok af i min barndom. Jeg går ikke rundt og tørster efter flere afsporede tog, vildfarne riffelskud, slåskampe på gårdspladsen, vodka med mælk til morgenmad, opslidende retssager og dødskørsel med mig og min søster på bagsædet.

En bog som er lærerig at læse og hurtig at komme igennem.

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*