Boganmeldelse Immigranterne Howard Fast

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Immigranterne Howard Fast
Boganmeldelse Immigranterne Howard Fast
Boganmeldelse Immigranterne Howard Fast

Immigranterne forfatter Howard Fast. Daniel Lavette er søn af en fransk og en italiensk mor. I San Francisco hjælper han sin far på en fiskerbåd. Hans forældre bliver d0g dræbt ved det store jordskælv i San Francisco. venner af hans far hjælper ham videre og tager sig af ham. Han slår sig sammen med disse venner af italiensk og jødisk afstamning. Sammen bygger de et finansielt imperium. Rigdommen får ham dog kun til at ønske mere.

Han vil op og bo blandt de rige på Nob Hill. Hans ønske går i opfyldelse og han gifter sig med rigmandsdatteren den smukke Jean Seldon. Et ægteskab  Jeans mor er imod, da hun ser ned på immigranter.

Ægteskabet er dog uden glæde - dog får de to børn sammen. Og snart har Dan fået en kinesisk elskerinde nemlig May Ling. Med hvem han får sit 3. barn.

Han ønsker skilsmisse fra Jean, men hun vil ikke give den til ham, for man lader sig ikke skulle i Seldon familien.

Min vurdering af: Boganmeldelse Immigranterne Howard Fast

En virkelig fantastisk slægtsroman. den vil give den mine varmest anbefalinger. Selv var jeg helt opslugt af den. Beskrivelserne af San Francisco i 20'erne er  helt fantastiske og personkarakteristikken er eminent. Man følger de forskellige familier i bogen og oplever en udvikling af personerne fra start til slut. Alle har deres særpræg og alle alt efter ståsted deres syn på verdenen. Nogle elsker og andre må lade kærligheden gå. Nogle har og andre må give. Fælles er at alle kæmper hver deres kampe. En slægstsroman som fylder alt og som du ikke kan lægge fra dig. En gier en glimrende indblik i immigranterne liv i 20érnes San Francisco.

Jeg vil give den 6 hjerter ♥♥♥♥♥♥ og en klar anbefaling om at du skal læse den.

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*