Boganmeldelse af hjerte og fornuft Sense Mere grønt af Wengel og Holm

Andre Boganmeldelser

Beskrivelse
En bog om madprincipperne Sense. Her er der mulighed for at finde opskrifter der er lette at lave ud fra princippet om at grøntsager ikke feder, men indeholder mange kostfibre og derfor er godt at spise. Samtidig med at grøntager indeholder mange antioxiderende stoffer, vitaminer og mineraler. Alle opskrifterne i bogen er bygget op efter disse principper – og bogen er derfor velegnet både som inspiration til at lave noget sund mad og til dem som er på slankekur. Dette er tredje bog i serien om mad bygget omkring Sense – bogen indeholder mange lækre opskrifter, nogle forskellige kostplaner og en del forklaringer til sense. Der er virkelig mange lækre opskrifter med alt lige fra græske deller med perlerugsalat, fiskepakke med hvid fisk, cottage pie, hakkebøf med flødestuvet broccoli, hummus med peberfrugt, flødestuvet broccoli mv.

Min vurdering
En bog jeg gerne selv vil lave min mad efter. Herigennem kan jeg få en både sund og varieret kost. Så har jeg tiden og overskuddet vil jeg gerne leve mit liv efter sense. Billederne i bogen er samtidig flotte og inspirerende. Alle opskrifterne er lette at følge, da der nøje er angivet hvilke ingredienser der hører til de enkelte opskrifter.

Alt i alt een virkelig inspirerende bog med opskrifter Du kan samtidig se mere om Sense på www.sensekost.dk, som kan give dig en større viden om begrebet sense.

Der er desuden skrevet to andre bøger i serien

Grundbog
Sense – slank med fornuft

Opskriftsbog 1
Mad med hjerte og fornuft, 44 små og store retter, 2015

Opskriftsbog 2
Mad med hjerte og fornuft, Plan B – de hurtige retter, 2015

Festlig opskriftsbog
Festlige retter med sense, 2016

Kostplan
Syv dage med sense . Den nemme ugeplan, 2016

Fakta
Forfatter: Susy Wengel og Ida Holm
Sideantal: 140 sider
Udgivelses år:2016
Forlag: Forlaget Wengel

Andre boganmeldelser:
Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*