Boganmeldelse Glædelig juleinspiration Irene Hunderup

Boganmeldelse Glædelig juleinspiration Irene Hunderup
Boganmeldelse Glædelig juleinspiration Irene Hunderup
Boganmeldelse Glædelig juleinspiration Irene Hunderup

Beskrivelse
Glædelig juleinspiration er bogen som giver dig inspiration til at lave nogle virkelig flotte juledekorationer. Alle dekorationerne e virkelig flotte, men det kræver også lidt gåpåmod eller lidt kreativt kendskab til dekorationer for at kunne gå i gang. Har du dog lidt evner i den retninger, er der flotte dekorationer med eksempelvis skøjter, hjerter af æbler, orkide i kogler, sorte hybengrene og hvide blomster, krans af egeblade, træstammer med pynt, lysekroner, julekort, kalenderlys i  koglekugler, advendt af grove efeuranker, træer af grove grene, træstamme med pynt, bamse venter på bænken og meget andet.

Til hver dekoration er der angivet billeder og hvilket kreativt materiale der skal bruges. Meget af det kreative materiale kommer fra naturen og skal derved selv skaffes. Der er også angivet sværhedsgrad på de enkelte dekorationer, så du kan se om det er noget du kan håndtere.

Min vurdering
Da det er en bog hvor dekorationerne er lidt svære, er resultatet også det flottere. Så kan du lave de enkelte dekorationer, vil de også pynte op i dit hjem.

Forfatteren Irene Hunderup er udlært Blomsterdekoratør i 1993 i Ribe. Forfatteren har desuden skrevet bøgerne Blomster til hverdag og fest og Blomsterende Bordpynt.

Alt i alt
En bog om juledekorationer i den svære ende

Fakta
Forfatter: Irene Hunderup
Sideantal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*