Boganmeldelse Gensyn i Provence Ole Clifford

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Gensyn i Provence Ole Clifford
Boganmeldelse Gensyn i Provence Ole Clifford
Boganmeldelse Gensyn i Provence Ole Clifford

- på en storvildtjagt i Kenya dræber mangemillionær Viktor Jonson en afrikansk jagtguide ved et vådeskud. Selv om der bliver gjort alt for at dække over drabet, varer det ikke længe, før der dukker afpresningsbreve op. Da Jonson søger fred på sit landsted i Provence, forvilder den nyudklækkede jurist Thomas Ludvig sig ind på hans ejendom.

I en konfrontation mellem de to mænd, såres Thomas Ludvig. Men Jonsens datter, Elise, griber ind og sørger for at Thomas kommer under lægebehandling.

For Thomas og Elise er det dramatiske møde optakten til den store erotiske kærlighed. På en rejse tværs igennem Frankring oplever de den sanseløse passion, det tøjlesløse begær og de knytter følelsesmæssige bånd, der aldrig kan brydes. Men Jonsen sørger for at skille dem ad.

Da de mødes 40 år senere, forsøger de at forstå, hvorfor skæbnen formørkede deres passion og opdager samtidig hvor lunefuldt og grusomt livet er. Kærligheden sættes på den største prøve af alle - sygdom og død. Og sandheden om Victor Jonsen kommer endelig frem i lyset.

Gensyn i Provence er en historie om penge, magt og mord sat overfor tidløs kærlighed, tilværelsens højdepunkter og de dramatiske afveje, der kan føre helt andre steder hen, end man i sin vildeste fantasi kunne forestille sig.

Min vurdering af: Boganmeldelse Gensyn i Provence Ole Clifford

En rigtig lægeroman, så at sige. Men ganske underholdende hvis du har brug for noget let læseligt der ikke kræver de store tanker. Bogen omhandler kærlighed og erotik og længsel. Livet er ikke altid som man gerne vil have det og denne bog er et glimrende eksempel på en bog der omhandler ensomhed, menneskets magtbegær og kærlighed. En bog bestående af ren underholdning og god at have med på ferien, netop fordi den ikke kræver så meget af dig.

Alt i alt en bog med noget let underholdning, som er bedre end så mange andre bøger i samme stil.

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*