Boganmeldelse af Fisk er godt fra Gigtforeningen

Andre Boganmeldelser

Beskrivelse:
Boganmeldelse af Fisk er godt fra Gigtforeningen. Her er en rigtig god bog med opskrifter på fisk. Der er i alt 55 opskrifter på fisk og skaldyr. Det er en rigtig god bog, hvis du har gigt og gerne vil værne om dit helbred med fisk. Eller blot en bog for dig der gerne vil leve dit liv sundt. Det er samtidig en bog, der gør det let for dig, hvis du gerne vil tabe dig i vægt.

Der er forrest i bogen et afsnit med fisk som verdens bedste olieleverandør og hvad der gør fisk til en særdeles god madvarer.

Derefter kommer der en afsnit om hvorfor fisk er godt – herunder alt om fisk og gigt, hvor du finder din fisk, hvad der er bedst og billigst, tips og tricks, hvordan du gør det nemt og til slut i dette afsnit en introduktion til opskrifterne.

Derefter kommer opskrifterne, som først er med fede fisk, halvfede og skaldyr og derefter magre fisk og skaldyr.

Min vurdering:

Alle afsnittene er godt beskrevet og kan give dig en større viden om fisk og deres egenskaber. Der er for hvert afsnit beskrevet hvor meget omega 3 du får ved hver ret. Dog uden du nødvendigvis behøves at stirre dig blind på det givne antal kapsler. Selv den magreste fisk er supernæring for kroppen og sprækket med protein, D-vitamin, selen og jod.

Der er opskrifter på alt fra blæksprutte, makrel, rejer, ørred til hornfisk, kulmule, rødspættefilet mv. Alt hvad en fiske glad person kunne ønske sig.

Der er samtidig nyttige links til gigtforeningen.dk, skagenfood.dk og altomkost.dk – Bogen Fisk er godt kommer lidt rundt om det hele. Den er samtidig meget informativ og vil helt sikkert kunne give dig en større viden om fisk. God fornøjelse med bogen.

Alt i alt:
En bog der får repræsenteret fisken og dens anvendelsesmuligheder på fremravende vis.

Fakta
Forfatter:
Side antal:
Udgivelsesår:
Forlag:

Andre boganmeldelser:

Skønlitteratur
Kogebøger
Julebøger
Biografier
Do It Yourself Bøger
Krimi

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*