Boganmeldelse Et ekstremt lykkeligt liv Waage Sandø

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Et ekstremt lykkeligt liv Waage Sandø
Boganmeldelse Et ekstremt lykkeligt liv Waage Sandø

Boganmeldelse Et ekstremt lykkeligt liv Waage Sandø

Et ekstremt lykkeligt liv forfatter Waage Sandø. Her beskriver Waage Sandø sit liv på en hudløs og ærlig måde. Med stort begær har Waage Sandø kastet sig ud i tilværelsen og jagtet lykken.

I denne ærlige og dybt inspirerende selvbiografi fortæller han hele historien om sit dramatiske liv.

Hans opvækst i et borgerhjem, hvor faderen var ludoman, mens moderen forsøgte at skjule, at hun reelt var mor til sin lillebror. Om de utallige sidespring med skuespillerinder, som kostede ham ægteskabet. Om arbejdet på scenen og tv-skærmen, hvor han blev allemands eje som IP i rejseholdet og Kaj Holger i krøniken. Hans nye ægteskab og de udfordringer de giver at være teaterdirektør. Om de kampe han har måttet tage undervejs.

Et ekstremt lykkeligt liv er fortalt med masser af humor, selvironi og varme. Ikke et øjeblik skåner hovedpersonen sig selv.

Min vurdering: Boganmeldelse Et ekstremt lykkeligt liv Waage Sandø

En af de rigtig gode biografier. Hvad enten du kender meget eller lidt til Waage Sandø så er det en biografi der er værd at læse. Du bliver som læser ikke skånet for noget, og alt er fortalt med et kærligt glimt i øjet. Jeg læste bogen på en dag, fordi jeg synes historien eller biografien om man var det værd. Hele tiden blev jeg mere og mere opslugt af Waage Sandøs liv.

Jeg har ikke set mange film med Waage Sandø og ærligt talt så brød jeg mig ikke specielt om krøniken (en af de serier han er kendt fra). Men biografien gik lige ind i mit hjerte, måske fordi den er så ærligt fortalt. Han prøver ikke at gemme noget ind under gulvtæpper, heller ikke sine sidespring i sit første ægteskab. Han kommer ikke med en masse undskyldninger, men forklarer tingene som de var. Hans barndom lige efter krigen er også spændende læsning. Kan du lige biografier så vil jeg gerne anbefale denne. Det er jo altid spændende at læse om andres liv og gøren og laden (synes jeg).

Alt i alt er Et ekstremt lykkeligt liv en yderst underholdende og ærlig biografi.

Du kan læse mere på Wikipedia om Waage Sandø

Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*