Boganmeldelse Den, der lever stille Leonora Christina Skov

Andre Boganmeldelser

Boganmeldelse Den, der lever stille Leonora Christina Skov
Boganmeldelse Den, der lever stille Leonora Christina Skov

Boganmeldelse Den, der lever stille Leonora Christina Skov

Den, der lever stille forfatter Leonora Christina Skov. Bogen er en biografi af Christina Leonora Skov. Hun fortæller om sit forholdes til hendes forældre - især hendes mor. Moderen er en dame som holder strengt på normerne, ingen skal kunne sætte en finger på familien. Moderen omgås ikke andre mennesker og har nogle få kollegaer på job, som hun dybest set ikke bryder sig om. Forældrene har høje forventninger til Leonora Christina Skov også kaldet Christina. De ser gerne hun leverer toppræstationer i skolen, hvilket hun også gør. De bryder sig dybest set ikke om at hun omgås alt for mange mennesker. Hendes veninde fra skolen kan de ikke lide og bag facaden er Christina i mere eller mindre grad bange for forældrene.

Ofte når moderen ikke får sin vilje bryder hun ud i gråd, hvilket gør at hele familien retter ind. Faderen er ikke til nogen hjælp, han retter sig ind efter moderen. Inde i Christina vokser oprøret sig større og større. Hun længes efter den dag hvor hun kan flytte hjemmefra. I teenage perioden finder ud langsomt ud af at hun er til kvinder og da hun efter at være flytter hjemmefra springer ud som lesbisk, bryder forældres verden sammen. Leonora Christina Skov får skyld for alle dårligdomme som tilfalder forældrene og den skyld skal hun prøve at leve sit liv videre.

Min vurdering: Boganmeldelse Den, der lever stille Leonora Christina Skov

Den, der lever stille af Leonora Christina Skov er bogen der bare skulle skrives og som er tilegnet alle dem som føler skyld over ikke at leve op til forældrenes forventninger. Leonora Christina Skov udleverer sig selv på fremravende vis. Det er en bog om ikke at passe ind i rammerne og hvor mange har ikke prøvet det? Jeg har i hvertilfælde.

En modig beskrivelse

Jeg synes Leonora Christina Skov er modig, og jeg kan lide hendes måde at vælge sin egen vej. Hun er så vant til at være outsider, at det til sidst bliver en vane at andre ikke nødvendigvis er enige med hendes holdninger. Det kunne jeg godt lære noget. Nogle gange kan jeg have en tildens til at glemme mig, for blot at have de rigtige meninger og passe ind. Og kan det virkelig være rigtigt at leve sådan. Nej jeg vil da også have modet til at sige min mening højt. Til ikke at lade mig påvirke af hvad andre tænker og mener. Det er samtidig flot af hende at hun fastholder sin ret til at være lesbisk og dermed anderledes. Hun bøjer sig ikke for presset til at rette ind. Hun holder fast i sig selv og sine værdier. Det er virkelig modigt og et meget værdig måde at leve livet på. Tillykke med det Leonora Christina Skov.

Antal hjerter ♥♥♥♥♥♥
Alt i alt

en god bog for dem der gerne vil gøre et oprør mod gængse normer og levet livet som de selv lyster. Og en god bog for alle andre......

Du kan læse mere om forfatteren Leonora Christina Skov på litteratursiden.

Lignende bøger:

Champagnepigen af Christina Leonora Skov


Andre boganmeldelser

Forside
Biografier
Faglitteratur
Krimi
Skønlitteratur

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*